Melisahinn Bir şey yaratacağımı sanmıyorum kötü bir şey demedim çünkü benim dememle dünya yürümüyor çoğu kadın diyet peşinde hamileyken kötüye yormayın herşeyi
Mmelina2020
- 21 May 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Haftasına göre bebek graminiz kaç kızlar ? 🤗 tartışmasında
vesilece Çoğu kadın hamileyken diyet peşinde o yüzden sordum kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum
Melisahinn Ben size yorum yapmadım bir kere kimsenin kafasını karıştırdığım yok ben fikrimi söyledim hayret bir şey 😡
Sena55 Beslenmiyor musunuz haftanıza göre bebiş küçük baya 😒
- Bebeğim bugün 🥑 oldu kızlar sizleriin? tartışmasında
limoncicegimFO 😁😁Bende güldüm prens diyince…olsun canım sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsunlar benim ikinci de kız eşim de bende çok sevindik sağlıklı olsun kız erkek hep evlat canım 🥰🥰🥰🌸
limoncicegimFO 😁😁🥰Sağlıkla gelsin canım çok sevindim yazdığın için Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Sen nasılsın iyi misin bulantın geçti mi
- 17+4 olanlar bebek hareketi tartışmasında
kuzucumoglum Doğru tabi ben 13 haftalıkken pıt pıt senin gibi hissettim şimdi hiç hissetmiyorum bazen agrı yapıyor kaburgaların orda Allah’ın izniyle sağlıkla sıhhatle doğsalar 😒🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
- 17+4 olanlar bebek hareketi tartışmasında
Ben hiç hissetmiyorum bebeğin hareketlerini 😒siz hissediyor musunuz?Daha küçükken biraz hissettim şimdi hiç…Perşembe kontrolüm var ama biraz tedirgin oluyorum ister istemez
- Kız ismi kız anneleri ❤️ tartışmasında
Yasemibrahim 😁😁😁Anladım benim çok hoşuma gidiyor…Simay,İlay da güzel.Ben istediğim ismi kendim seçiyorum eşim karışmıyor 😁 işine baksın sormuyorum bu isim diyorum tamam diyor 😁😁
- Kız ismi kız anneleri ❤️ tartışmasında
Yasemibrahim 🥰Benim de bir kızım var Miray şimdi ikinci kızım olacak Allah’ın izniyle ismini Nilay koyacağım İnşaAllah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
- Ocak ayinda doğum yapacaklar el kaldırsın tartışmasında
irem-1999-54 🙋🏼♀️ Burdayım 😁
sudeyl16 Ben daha cinsiyet belli değildi hemen oğlan kız ismi seçtim hiç kimseye fikir danışmadan 😁😁😁 kimse de bişey diyemez eşim sadece onaylar o kadar !😁😁😁
- Mayıs ayında hamile kalanlar tartışmasında
Nurella2 Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alma dileğiyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰Anneler hisseder…🥰
- 14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗 tartışmasında
Bilgeszr 🙋🏼♀️Slm bizde 16+2 olduk 🥰
- Hamileyken psikolojinizde neler değişti? tartışmasında
balkizinbebegii Aynen nefret ediyorum herkesten 😡
- Mayıs ayında hamile kalanlar tartışmasında
Nurella2 Oğlan hissediyorsanız kesin oğlandır bence😊bana herkes oğlan dedi ben kız hissettim rüyamda da gördüm ve kız cinsiyetimiz 🥰🥰🥰🥰ikinci kızım gelecek İnşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
- Tüpleri bağlatma tartışmasında
Esku Amiiiiiinnnn Amiiiiinnn canım darısı senin başına İnşaAllah en kısa zamanda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
- Tüp bebek tedavisi olanlar tartışmasında
denizmanzarasi Amiiiiiinnnn Amiiiiinnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
- Tüp bebek tedavisi olanlar tartışmasında
denizmanzarasi Amin Allah yar ve yardımcınız olsun stres yapmayın hiç bir şeye dua edin bol bol olur Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Bende tüp bebek tedavisi gördüm şimdi ikinciye hamileyim çok şükür Allah’a 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻