• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

Sedaduru peki canim neye göre erkek kiz dediler mesela ben gordum kizimi bacak arasi bostu sen de gordun mu dolu veya bos 😄

minisinannesiiiii vallahi kuzum Manisa’daki doktorum gösterdiğinde bacak arasında bir nokta vardı 2 gün önce burada yani Malatya’da ki doktorda gösterdiğinde nokta filan yok dümdüzdü kafam çok karışık 😅 inşallah kızdır biz kız istiyoruz sağlıkla gelsin bu cuma yine gidicem bakalım bu defa ne diyecek 🤗

Nurella2 12+1 hamileyim bende bu ayın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum bakalım belki o zamana kadar cinsiyeti belli olur birde ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya sizde öyle mi 😀😀😀

Nurella2 Oğlan hissediyorsanız kesin oğlandır bence😊bana herkes oğlan dedi ben kız hissettim rüyamda da gördüm ve kız cinsiyetimiz 🥰🥰🥰🥰ikinci kızım gelecek İnşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Nurella2 benim 4 yaşında bir oğlum var iki hafta önce filan rüyamda gördüm bu da erkek oldu diyorlardı 😂 ben bişey hissetmiyorum şuan ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil ♥️

brccelik benim 6 yaşında kızım var. Bana da rüyamda kiz diyorlar bende hayır oğlum olacak diyorum 😁

Nurella2 Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alma dileğiyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰Anneler hisseder…🥰