Kizlar hazırlıklar nasıl gidiyo bebislerin durumu nasil
Ocak ayinda doğum yapacaklar el kaldırsın
irem-1999-54 kız ne hazırlığı bi 20 haftayı görelim 15+3 üm daha ,cinsiyet belli değil
irem-1999-54 kız benim doğum ekimde ben bile hazırlık yapmadım yavrumun bir çift çorabı yok 😂
- Düzenlendi
irem-1999-54 16+2 inş 2. Haftası kıcagımdaaa olcak inş Rabbimin izniyle en son 15 haftada 120 gramdı suan bilmiyorum miniğimi😍😍 daha hiç hazırlık yapmadım😀 2. Gebeliğim
Benimde ocak ayinda 16+5 im dr erkek dedi ama ben 20. Haftayı bekliyorum net ogrnediktn snra hazırlık yapacağım. 2. Gebeliğim bir tane oglusum var 3 yaşında 😊
cansualisa ayniyiz😂
irem-1999-54
Ben 😂😂ama geçen sene erken doğum yaptım bu da erken olabilir şimdilk ocak 8 e sezeryan dedi doktor ama bakalım inş görürüm o günü
irem-1999-54 16+4 inşallah benim doğum da 14 Ocak gözüküyor kızım olacak ama henüz ben de hazırlık yapmadım bir an önce başlamayı düşünüyorum ama
irem-1999-54 ocak sonu gibi gorunuo ama kardesim bi iki parca kıyafet aldı bi onlar war ben daha hic biseyini almadım cinsiyet tam belli olsun detaylıdan sonra baslıcam artık
irem-1999-54 maşallah ne sabırsız anne 😅
Bu ayın sonunda doğuma girme ihtimalim var daha yeni çamaşırlarını yıkadım 😅
Sen 7 aylık falan çıktın sanırım 🥴
19+6 Aralık sonu Ocak başı gibi görünüyor doğum
derin1derin ay 17+4 daha tarihimi bilmiyorum nasıl anayım bennn😂😂😂
Ocak sonu gibi gözüküyor 16.haftanin içerisindeyim cinsiyet hala belli değil ,belli olsun olsun öyle başlayacağım hazırlığa 😊
- Düzenlendi
irem-1999-54 daha xok erken diye henüz hazırlık yok 14+0 bizde saglıkla bır ekim basını gorelımde🤲🏻 Alısverıs başlarım kısmetse🥰 sezeryan olacagım için Ocak kaç olur bilmem ama görse ocagı yeter 💐
Ben 19. Haftama girdim cinsiyetimiz erkek ogrendimden beri cogu seyini aldim herseye zam geliyo bi baktimi ertesi gun ayni fiyata alamiyorum
Yagmur981 aynıyız 🙂
hemsiree yaa yorumunuz çok hoşuma gitti güldüm rabbimde sizi güldürsün 🙏🥰
Nazli09_ozgur ilk dogumum 40+5 de olmuştu bu zamaninda gelirse yılbaşında dogururz inşallah 😅
16+5 haftalık bebeğim ❤️ 🥰 Cinsiyeti belli olmadığı için Hiç bir hazırlık yapmadım ama yapmak için sabırsızlanıyorum 🤩🤩