Kızlarrr bugüne kadar ne gibi değişik duygular yaşadınız merak ediyorum. Ben bazen hiç kendimden beklemediğim şeyler hissediyorum ay kendimi tanıyamıyorum sürekli gerginim, etrafımda kimseyi istemiyorum bu ara 😖
Hamileyken psikolojinizde neler değişti?
balkizinbebegii kızıma hamile iken aşırı mutlu sırıtık falandım
Ama bu bebekte çok sert oldum o Güler yüzlü ben gittim kimseye güzel davranamıyurım Bir tek kızımı seviyorum karnımdaki oğlumu seviyorum o kadar 🥺🤷🏻♀️
- Düzenlendi
girl_boy_annesi şuanda ben de nerdeyse herkesten nefret ediyor gibi hissediyorum, etrafımdaki her hareketi yanlış anlama potansiyelim var 🥺 kayınvalidemler 15-20 gündür bende ve gitsinler istiyorum kötü hiçbir şey yapmamalarına rağmen, çok sinirliyim 🙄
balkizinbebegii Çok sinirliyim. Agresif davranıyorum yeterki birşey hakkında kötü hissedeyim. Yada sezgilerim mesela bir konu hakkında hoşuma gitmeyen birşeyler sezersem çekip gidesim geliyor geriliyorum sinirleniyorum. Aşırı duygusal oldum ufak şeyde bile saatlerce ağlayabilirim ama kendimi bastırıyorum. :)
balkizinbebegii Alttan aldığım görmezden geldiğim şeylere kinlenip en baştan sinirleniyorum tahammül edemiyorum. Özellikle eşimin ailesine
Kleopatra- ben daha 7+4 teyim böyle içim sıkılıyor gezcem gezmek istemiyorum evde yatsam ona da sıkılıyorum 😒
nevzatbaskomser şu anda bende tahammül edemiyorum kimseye 😞 inşallah en kısa zamanda geçer bu duygu çok kötü
İlk başlarda alınganlık ve duygusallık çok vardı ama çabuk sinirlenen ben uysallaştım sanki biraz 😅
balkizinbebegii Hormonlardan kaynaklı demekki canım ama KIZIM da hiç böyle olmadığım için bana çok garip geliyor geçen kızımı parka götürdüm parktaki çocuklar bile gözüme battı her şey sevimsiz geliyor 🙈
balkizinbebegii normelde hiç ağlayan birisi değilim ama her gece ağlıyorum beni çok duygusal yapti bu hormanlar
gkbyza inşallah darısı bana 🥴
4cocukannesi duygusallığa razıyım şuanda 🥹b
girl_boy_annesi muhtemelen öyledir tabi de inşallah kimsenin kalbini kırmadan atlatırım 🫢
Ay evet ben de her şeye ağlar oldum ki normalde ağlamam kolay kolay ve hatta ne kadar güler yüzlü olsam da kestirip atan sert biriyimdir. Eşim de gamsız ve gaddar olduğumu söyler hatta 😂 ama hamilelikte her şeye ağlıyorum ve tahammül sınırlarım en alt seviyede. Birisi biraz ses yapınca bile sinirlenip ağlıyorum 😅 35 olduk hala böyle. Eşimle sürekli şakalaşırız ve dün akşam niye bana şaka yapıyorsun diye ağladım bayağı siz düşünün durumları 😂😂😂
balkizinbebegii 5 aylık evliyim ama 50 yıllık gibi çöktüm sinir sitres dert tasa hrrsey var o kadar zormuş ki aynı ev allah düşmanıma vermesin 😭
Ben hastanede yattım enfeksiyondan. Geldikten sonra bir sabah eşim sadece yüzüme baktı ve ben ağlamaya başladım kendime de sana da eve de bakamıyorum diye. Çok mu çirkinim ndn öyle baktın deyip ağlamıştım 😂bir de huy değişikliği değil ama yoğurt ve süt yanık gibi kokuyordu. Annem tiksinmissin deyince hamilelikten olduğuna ikna olmuştum 🤦🏼♀️😂
balkizinbebegii Sinirliyim. Gerginim. Daha fazla açım. Hep sinirliyim hep açım