• Gebelik
  • Hamileyken psikolojinizde neler değişti?

balkizinbebegii Çok sinirliyim. Agresif davranıyorum yeterki birşey hakkında kötü hissedeyim. Yada sezgilerim mesela bir konu hakkında hoşuma gitmeyen birşeyler sezersem çekip gidesim geliyor geriliyorum sinirleniyorum. Aşırı duygusal oldum ufak şeyde bile saatlerce ağlayabilirim ama kendimi bastırıyorum. :)

Ay evet ben de her şeye ağlar oldum ki normalde ağlamam kolay kolay ve hatta ne kadar güler yüzlü olsam da kestirip atan sert biriyimdir. Eşim de gamsız ve gaddar olduğumu söyler hatta 😂 ama hamilelikte her şeye ağlıyorum ve tahammül sınırlarım en alt seviyede. Birisi biraz ses yapınca bile sinirlenip ağlıyorum 😅 35 olduk hala böyle. Eşimle sürekli şakalaşırız ve dün akşam niye bana şaka yapıyorsun diye ağladım bayağı siz düşünün durumları 😂😂😂

Cicilibicili, başlığı Hamileyken psikolojinizde neler değişti? olarak değiştirdi.

Ben hastanede yattım enfeksiyondan. Geldikten sonra bir sabah eşim sadece yüzüme baktı ve ben ağlamaya başladım kendime de sana da eve de bakamıyorum diye. Çok mu çirkinim ndn öyle baktın deyip ağlamıştım 😂bir de huy değişikliği değil ama yoğurt ve süt yanık gibi kokuyordu. Annem tiksinmissin deyince hamilelikten olduğuna ikna olmuştum 🤦🏼‍♀️😂