• Gebelik
  • 14,15,16 hafta olanlar gelin tanışalım 💗

Kızlar 14+4 olduk bizde bişey sorucaktim belim çok agiriyor karınımın arka taraf olan yer kendim haraket edince felan oluyor çoğunlukla neden ola bilir doktora gitmem gerekir mi

Bilgeszr 16 haftalık olduk teyzesi 2. Gebeliğim 4 yaşında kızçemmm var İstanbul’da yaşıyoruz 😍😍 Hoşgeldin

Bilgeszr merhabaaa 15+0 bizde cinsiyetimizi henuz ogrenmedik 🥰 kiz senesi diyolarr umarim dogrudur hurafede olsa cok istiyorummmm❤❤

Bhrsn allah gönlünde ne varsa onu nasip etsin benimde 2 kızım var birde oglum olsun istiyorum ama nasip tabiki herşey 😍

cansualisa ayy maşallah Allahım hayırla saglıkla kavuştursun cinsiyet öğrendiniz mi 😍 sende hoşgeldin 🤗

Yagmur61 aramızda 1 gün var masallah🤗 bu ara bnmde belim ağrımaya başladı rahatsız edici değil ama rahim büyüdüğü için olabilir mi ki

Kader_yldrm bakalım bnmki ne yapacak 16 olunca gidcem taramaya umarım gösterir 😂

Ogretmenanneyim ayy yorumlara bakarken burda da karşılaştım seninle 🙈 biz de bugün 16 olduk aynı gidiyoruz zaten kullanıcı adından aklımda kalmışın 😅 nasıl gidiyo hamilelik 🐣

ezgikrby Ay biz daha önce konuşmuştuk muyduk hatırlayamadım özür dilerim 🙊 iyi gidiyor cok şükür senin nasıl gidiyor 🥰