Babasıyla bi türlü anlaşamadığımız için isim seçemiyoruz arkadaşlar dhshshhs bide öğretmenim seçtiğimiz her isim bi öğrencimde falan oluyo karakteriyle eşleştirip isimden soğuyorum nabicazzzz önerilere açığım 😂😂
35+5 kızımın hala ismi yok var mı bizim gibi kararsızlarrr
Merveyaz hahshshshs ya seçenekte pek yok başka bi şeyler önerilsin istiyorum 😂😂 eşim başında Zeynep olduğu sürece her ismi kabul ediyor ama ben Zeynep ismine ısınamıyorum diğer seçeneğimiz asyaydı. Zeynep ela, Zeynep Duru gibi şeyler düşünmüştük ama dediğim gibi zeynebe karşı bi irritem var 😂😂
sudeyl16 ben kızıma Defne koyucam ama beğendiğim isimler Serra Sena Damla öykü Elfida
- Düzenlendi
sudeyl16 bizde eşimle öğretmeniz ve bizde de o sorun var. İsim düşünüyoruz sonra öğrencilerle eşleşince soğuyoruz. Ben sizin aksinize Zeynep ismini çok seviyorum ama ona da eşim olur vermiyor. Ben de 30 haftalığım ama hala isim yok ortada. 🥺
sudeyl16 bende 30 haftalığım hala ismine karar veremedik ben duruyu çok istiyorum eşimde kesinlikle istemiyor ada istiyor oda ada duru olsun diyorum onada hayır diyor 🤦🤦
Ben kızıma Güneş ismini koyacağım belki fikir olur🌹
sudeyl16 bizde de ben Elif Mihra istiyorum eşim biraz nötr bakalım ne olacak 🤣
sudeyl16 Zeynep öykü
sudeyl16 ilk kızımın ismi ada 🥰2. Kızıma hamileyim 18 haftalık ama hiçbir fikrim yok 😊
sudeyl16 Rana Gülce Beril Aylin Elis Aymira