• isimler
  • 35+5 kızımın hala ismi yok var mı bizim gibi kararsızlarrr

sudeyl16 Seçenekleri söyleseydin de fikir belirtseydin😂😂İpek, duru, deniz, Türkan, Açelya, Ada isimleri çok hoş😊 (Ben Umay koyacağım önerdiklerimi değil)😂

Merveyaz hahshshshs ya seçenekte pek yok başka bi şeyler önerilsin istiyorum 😂😂 eşim başında Zeynep olduğu sürece her ismi kabul ediyor ama ben Zeynep ismine ısınamıyorum diğer seçeneğimiz asyaydı. Zeynep ela, Zeynep Duru gibi şeyler düşünmüştük ama dediğim gibi zeynebe karşı bi irritem var 😂😂

sudeyl16 ben kızıma Defne koyucam ama beğendiğim isimler Serra Sena Damla öykü Elfida

sudeyl16 bizde eşimle öğretmeniz ve bizde de o sorun var. İsim düşünüyoruz sonra öğrencilerle eşleşince soğuyoruz. Ben sizin aksinize Zeynep ismini çok seviyorum ama ona da eşim olur vermiyor. Ben de 30 haftalığım ama hala isim yok ortada. 🥺

sudeyl16 küçük kızımda doğdu 10 gün isimsiz gezdi😂 bi şekilde konuşuyor stres yapmayn

sudeyl16 ne yap biliyomusun dediğin ismde bi bebek çikolatası veya ne bileyim bişey yaptr kabulleniyosn 😂 gerçi küçğk kızımda ben hastane çıkışını isimli yaptırdım snradna değişti ismi😂

sudeyl16 bende 30 haftalığım hala ismine karar veremedik ben duruyu çok istiyorum eşimde kesinlikle istemiyor ada istiyor oda ada duru olsun diyorum onada hayır diyor 🤦🤦

Ben kızıma Güneş ismini koyacağım belki fikir olur🌹

Ebruka02 güneş bütün kainatın yükünü yüklenmis bir varlık. Bir insana cok ağır gelmez mi bu yük. Bende cok cok isterimm kızım olsa adını güneş koymayı ama sırf bu sebepten koyamam sanırım.

Obirgebe hahaha ne yazıyodu hastane çıkışında sonrada.n ne oldu çok merak ettim 😂

sudeyl16 bizde 35+5 iz ismimizi çok önceden seçmiştik bizde beğenemiyorduk hiç bisey bi anda beğendik 🙈🥰

holly elizan hafsa yaZıyordu eliZanı çok istemiştim annem yüzünden tereddütte kalıp son anda eşim nüfus dairesinde aradı ne koyalm diye Hafsa Sultan koyduk😅

Hazos ahaha alemsiniz ❤️ İsim bu neden yük olsun iyi tarafından bakın bence 🥰

Obirgebe neyse birini koymuşsun en azından 😄 Hafsa farklı güzel ismiyle büyüsün . Elizan Asel almila almira lina Liya Bu isimleri hiçççç beğenmiyorum . Sultan ı niye eklediniz annenizin ismi falan mı

sudeyl16 bende aynı durumdayım öğretmenım hangi ismi koyacak olsam yok o şunda vardı cok yaramazdı dıyorum 😁 ama aklımdakı ipek yada bade

sudeyl16 ilk kızımın ismi ada 🥰2. Kızıma hamileyim 18 haftalık ama hiçbir fikrim yok 😊