Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım gelin kucaklaşalım, o kadar zormuş ki o iğneler ..🥺🥺😭😭
Allahım sonu güzel bitsin isteyen tüm herkese sağlıkla nasip et🤲🏻🌸
Tüp bebek tedavisi olanlar
İnşallah güzel sonuç alırsınız hangi aşamadasiniz
Güzel sonuçlar inşallah ben tüp bebek ilk denemeyle 8+3 gebeyim hangi aşamadasın
Busenurrr97 amin inş hepimiz 🤲🏻 Şuan ilaç kullanıyorum iğneleri yapıyorum haftaya opu yapılacak nasipse
Ben de tüp bebek 4+4 üz yeni öğrendik sayılır çok güzel duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin🌸
denizmanzarasi evet çok zor iğneler inşallah sonucu güzel olur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏
denizmanzarasi merhaba canım 🫶 bende tecrübeli bi tüp bebek deneyimi yaşayan biri olarak hemen geldim 🙈 sonuç aldınız mı yoksa yeni mi başladınız
denizmanzarasi sonuç pozitif olunca hiç bisey umurunda olmuyor kuzum bende suan ilk denemede 22 haftalık ikizlerime hamileyim ve inan o iğneleri hep kendim yaptım ve hiç acımıyor du benim çünkü hep pozitif düşündüm hep dua ettim yumurta toplama olduktan sonra anestezi gectik ten sonra hafiften bi agrım oldu o kadar Diger hersey bi rüya gibi geldi gecti sanki seninde insallah pozitif olucaktır dayanman gerek
merve211 hayırlı olsun darısı başıma inş, şuan iğneleri kullanıyorum haftaya opu var nasipse ama bugün 3.iğne yaptım biraz ağır geldi sanırım çok zormuş 🥺
Zarifeee hayırlı olsun darısı başıma inş 😍🤲🏻🌸
E1619 amin canım amin 🤲🏻🤲🏻
Sudekc hoşgeldin canımm🌸 yeni başladım tedaviye 5.günümdü bugün iğnelerin kontrole gittim şimdi yeni 2 iğne daha eklendi onları kullanıcam salı kontrol var ama bugün 3 iğne ağır geldi biraz sanırım sonu güzel olsun 🤲🏻🌸
Sehrbnon122 ay darısı başıma inş o kadar güzel ki hayali bile 🤲🏻🌸
İğneler bende tek yapıyorum ama bi iğne var o çok yaktı canımı cetrotide🥺
Ama dayanacağım inş sonu güzel olsun hep güzel videolar izliyorum pozitif düşünmek için doktorumda çok tatlı biri çok şükür 🌸
denizmanzarasi çok olumlu düşün benim suan hala devam eden 2 iğnem var vuracak yer kalmadı morardı ama zafere giden yol güzeldir 🙏 Meryem suresini okuyorum öncesinde de şimdide hala dua et bol bol Rabbim ne eylerse güzel eyler.. İnşallah isteyen herkese nasip etsin sag Salim kucaklarımıza alalım 🫶🙏
Sudekc daha başındayım her şeyin sanırım daha da çok ilaç vs olacak ama sonu güzel olsun ne diyeyim 🤲🏻🌸 amin sağ Salim yavrularımıza kavuşalım eminim tüm acılar o an silinir 💕
denizmanzarasi inşallah canım rabbim arattırmasın kimseye o kadar çok zor ki inşallah diğer arkadaş gibi ilkte sizde pozitif sonuç alırsınız 🫶🙏
Sudekc amin canım amin isteyen herkese ilk denemesinde nasip olsun öyle zor ki hem maddi hem manevi 🤲🏻
denizmanzarasi hiç korkma inşallah hersey yolunda gidicek ben tüp bebekle 23 haftalık ikizlere hamileyim