denizmanzarasi Allah yardımcımız olsun iğneler zor ve acıtıyor ama anne olamamak daha çok acıtıyor ben iğneleri yaparken bunu düşündüm.
İğnenin plastik kapağını çıkarıp dişlerimin arasına koyar sıkarak yapardım onu ısırırdım acıdan seni çok iyi anlıyorum inşallah sonu güzel olur
Ben transferimi bekliyorum ❤️

ozge2306 amin Allah razı olsun size de hayırlı olsun darısı bana ve tüm isteyenlere 🤲🏻🌸

denizmanzarasi inşallah inşallah canım hepimiz anne oluruz benim ilk günler acayip psikolojim bozuldu sonra tek olmadığımı yanliz olmadığımı gördüm bu süreçte benim gibi olanlar benden önce olanlar benden sonra da olacaklar bunu bilince insan rahatlıyor dert var ama dermanı da var inşallah tedaviyle olacağız bizde .

denizmanzarasi kesinlikle avakado, incir kabak çekirdeği bol proteinli beslen kayısı cesitlerinden ye transfer sonrası kabız olma.. ve kesinlikle dua etmeyi ihmal etme Ayetel Kürsi ve inşirah ve tabiki moralini düzel tutmaya çalış 🤗

denizmanzarasi Amin Allah yar ve yardımcınız olsun stres yapmayın hiç bir şeye dua edin bol bol olur Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Bende tüp bebek tedavisi gördüm şimdi ikinciye hamileyim çok şükür Allah’a 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Umut_unAnnesi alayım canım bu dediklerini transfer zaten sonraki ay olur donduracağız ohss olunmasın diye 🌸 bir de ilaçların 6.günü dünden beri kasıklarım ağrıyor biraz yürüyüş yaptım yoruldum sanırım yumurtalar büyüdüğü için demi

merve211 ay deme öyle yaa🥲🥲 gelecek ilaçları düşündükçe daha da stres oluyorum ama sonu güzel olsun 🥺🤲🏻🌸
            Opudan sonra ve Transfer sonrası kaç ilaç kullanmıştınız?🌸