meyra,meva,masal
Kız ismi kız anneleri ❤️
byzza16 meva güzelmiş 🥰
Yasemibrahim bizimkinin adı ilay olacak
@Yasemibrahim benim kızlarımın ismi ömür duru diğerinde mavi lina cok içime sinerek koydum
Yasemibrahim
Meva, Ebrar, Ahsen, Asel, Zeynep, Hafsa, Hüsna, Büşra, Mihra, Meryem, Hifa, Gülce, Mihrimah.
Belki sevdiğin olur. Benim sevdiğim isimler bunlar. Kolaylıklar dilerim. 🌸
Bir kızım olsaydı umay meva neva eva Simay lina diye düşünüp arasından karar vercekdim ama bir oğlum oluyor benim aklımda zerre isim.yok 😅😅 kendimi hep kız diye hazırlamışim jfjdnd
Kızım olacak eliz ada 😍🎀
miracefemom7 bizde ilk kız die bunu erkek bekliyorduk tutmadı 🤣
Deletedmom_43 mihra ve gülce çok k hoş 🥰
Ziynet4459 bende miray - Simay uyuyo yada miray- ilay dedim ama eşim begenmedi ilay’ın anlamı ne tam olarak siz biliyomusunuz
Yasemibrahim 🥰Benim de bir kızım var Miray şimdi ikinci kızım olacak Allah’ın izniyle ismini Nilay koyacağım İnşaAllah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yasemibrahim Bence de. 💐
Yasemibrahim 27 yaşındayım ismim ilay. Annem bir kitaptan esinlenerek koymuş. Çocukluğumdan beri anlamını kardelen diye biliyorum ama şuan öyle bir bilgi yok 🤣🤣
melina2020 eşim nilay dedi de bi arkadasım var adı nilay pek hoşlanmıyorum kendisinden aklıma o geliyo direk😂
MomSes Türkiye güzeli Die okumusdum bende biyerde ne alaka dedim 😂
Yasemibrahim benimde bir kızım var adı mısra eliz ❤️🥰
Liya koycam bende kızımın adını inşallah 🥰🥰🫶
Yasemibrahim bende hala bulamadım eşim Eylül istiyo bende kararsızım Ece ismide çok güzel geliyo Umayda çok güzel
Yasemibrahim o anlam da daha yeni çıktı birisi uydurmuş bence 🤣🤣
Yasemibrahim bizimde kızımız olacak Allahın izniyle canım biz Asel Mira koyacağız inşallah ama bu isim dışında" ikra , aysima , alya , ada , " da hoşuma giden isimler arasındaydı özellikle ikra ismi canım