melina2020 hayır canm ya bacaklarını kapatmış doktor goremedi bu yüzden 🥰sağlıkla gelsin prenses
Bebeğim bugün 🥑 oldu kızlar sizleriin?
🍓 olduk
limoncicegimFO Hadiiiii yaaa 😊utanıyor ellam 😁 hayırlısı olsun Amiiiiiinnnn canım hepimizin ki sağlıklı olsun İnşaAllah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻Daha miden bulanıyor mu iyi misin
melina2020 hayır ya bulantım geçmedi hala halâ çıkarıyorum ara ara aşırı bulantım geliyor 🙄doktorum da gelecek aya biraz daha hafifler dedi ama böyle böyle derken doğum gelecek herhalde 🙄 galiba ya benimki rahatına düşkün kapatmış bacaklarını göstermiyor gelecek ay tekrar bakacak doktor İnşaAllah o zaman gösterir 🥰hissim prenses hayırlısıyla sağlıkla gelsin ler de 💞
melina2020 canm bugün cinsiyeti öğrendik prens geliyor 💙💕🥰
limoncicegimFO 😁😁🥰Sağlıkla gelsin canım çok sevindim yazdığın için Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Sen nasılsın iyi misin bulantın geçti mi
melina2020 Amin cnm Amin şükür bulantilarim ilk zamanlara göre daha az ara ara geliyor ağız tadım yok eskisi gibi
melina2020 preses hissedip prens olunca kısa süreli bir şok yaşadım 😂
limoncicegimFO 😁😁Bende güldüm prens diyince…olsun canım sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsunlar benim ikinci de kız eşim de bende çok sevindik sağlıklı olsun kız erkek hep evlat canım 🥰🥰🥰🌸
🥕 Havuç olduk bizde 😊
melina2020 Amin canm sağ salim kucağımıza alalım da sorun değil cinsiyeti ben kız beklerken erkek olunca onun şok unu yaşadım. 😂
miranmomsss mango 🥭❤️