Esku inşallah Allah size de nasıp ederallah isteyenlere olmayanlara versin inşallah çok geçmiş olsun size 🌸 morelinizi yüksek tutun olur inşallah kalpten dua edicem size en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum 🌸

• Esku bunu yanıtladı.
  • Esku bunu beğendi.

Seevdaa35 Ben de 38 yasinda ilk cocuguma hamileyim. Ikinciyi dusunmuyorum acaba baglatsam mi diye dusunuyorum arada. Aslinda baglatma degil de tupleri tamamen aldirmak daha iyi de deniyor. Korunma derdi olmadan rahat ederim, oldu da tekrar istersem (ki sanmiyorum) tup bebek yaparim diyorum.

• Qnl bunu beğendi.

Melekanne2606 daha çok gençsin çocuk istemiyorsan bile tüpleri bağlatma istersen 5 yıl ara ver iğne spiral haplar prezervatif bir kaç yol daha var gençsin daha ya

Esku lütfen böyle şeyler söyleyip kendini üzme o etraftaki meraklı ağzı açık boş boğaz insanları dert etme hem onlar kim ki sen onların dediklerini ciddiye alasın

• Esku bunu yanıtladı.
    • Esku bunu beğendi.

Derya-38 aynen öyle duyunca böyle şeyler üzülüyor insan

Seevdaa35 Bende istiyorum sağlık sorunundan dolayı .Plesanta yapısıkşıgı oldu doğumumda anlaşıldı şimdi ikinciye hamileyim insallah sağ Salim atlatırım ama düşünüyorum bu yüzden .Ölüm riski rahim alma idrar torbası vs alma durumlarına kadar gidebilyor bakalım

Melekanne2606 yaşınız çok erken sakın öyle bir şey düşünmeyin insan sonradan pişman oluyor benim annem bağlattı oda pişman

Esku Allah yardımcınız olsun İnşaAllah bende tüp bebek tedavisi gördüm bir kızım var 1 yaşında 9aylık şimdi ikinci kızıma hamileyim çok şükür Allah’a 🥰🥰🥰🤲🏻

• Esku bunu yanıtladı.
      • Esku bunu beğendi.

Melekanne2606 yaşınız çok genç daha sakın yapmayın. ben 37 yaşındayım 3. gebeligim baglatmayi düşünüyorum annem zamaninda yaptirdi cok pisman baglatma diyor. o yuzden kararsizim ama sizin yaşınızda olsam asla düşünmem

• Qnl bunu yanıtladı.
        • Qnl bunu beğendi.

Esku Amiiiiiinnnn Amiiiiinnn canım darısı senin başına İnşaAllah en kısa zamanda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

3babymom çok incesiniz çok teşekkür ediyorum ❤️ dinende çok uygun değil zaten ama bu şartlarda başka çocuk olmamasıydı işte amacımız.yalnz duyduğum kadarıyla bazen tüpler açılmada yapabiliyor Muş hiçbir yol güvenli değil hayrlisi olsun hepimiz için

Qnl tekrar cocuk yapardim belki diyo. psikolojik olarak da eksik hissediyomus. bide hastalik var ölüm var Allah göstermesin o kismi da düşünüyor

Benm annem 12 sene once kardesm dogdukdan sonra baglatti kendini hic pisman da olmadi o zaman 43 yasnda filandi 2 de torunu vardi tabi. ben 27 yasindayim suanda gecen ay dogum yaptm bundan 5 sene once ikinci kizimi kucagma aldigimda sezeryan olup baglatayim kendimi diye dusundm ozelde bir daha asla cocuk dusunmuyordum 2 kizim olmstu doktor yasim kucuk diye baglatmayi onermedi pisman olursn ilerde filan dedi bnde vazgectm norml dogm yapmstm gecen sene 5 yasndaki kizimi trafik kazasinda kaybettik cenazeden 3 ay sonra filan tekrar hamile kaldm spiralle korunuyordm bu arada hic sknti yasamadm o konuda eger kendimi baglatsaydm hakikaten cok pisman olurdum geri donusude olmazdi smdi cok sukur bi kizim daha oldu yerini tutmasa da kendimizi avutuyoruz en azindan yani bu hayatta basimiza ne geleceginin garantisi yok malesef . Yani ozellikle yasi benm gbi genc arkadaslar baglatmk yerine diger korunma yollarini denesenis daha iyi