Ebbruc aldim canım cinsiyetimiz belli dolabıni yaptirdim bebek arabasini bi kac takim kiyafet aldim herseye zam geliyo indirimleri takip edip aliyorum
Ocak ayinda doğum yapacaklar el kaldırsın
irem-1999-54 ben bitek oda işini bıraktım , şuan yapmayı düşünmüyorum belki 5-6 aylık olduğu zaman . Cinsiyet nee
Ebbruc erkek canim ben oyle ozel oda yapmiycam zaten park yatak aldim odasina dolap yapti esim buyuk bi dolap bide bazam vardı bos ida diye almistik o sekilde ozel bebek odasi uapmiycam sonradan ziyan oluyo
irem-1999-54 valla Kasım annesiyim daha tek bişi almadım ne bu acele kız
Arife2736 ilk olunca 😀 herseyi ayni anda alamiyoruz bir araya sikişmamasi icin yaydım
irem-1999-54 bende olurda alırsam montessori alcam, 7-8 yaşına kadar kullansın en azından . Beşiği kuzenim veriyo zaten, kıyafetleri içinde ya bi şifonyer alırım ya da bizim dolapta bi yer ayırırım onun için. Bence de hiç gerek yok şuan öyle şeylere
Ebbruc ben buyudugu zamand akupana bilecegi gibi yaptirdim o yuzden acimiyorum kucuk oldumu aciyorum bi sure sonra sıgmiyo esyaları
Ebbruc valla soruyorum işte kuzu😀
Yldrmkubraa onlar bunun farkımda değil gerçekten ağzı olan konuşuyo. Kimseyi dinlememek lazım çok haklısınız. Para yine bizden çıkıyo yani. 3 ay falanda olduysa heran çocuk düşçek diye düşünemem yani strese mi gireyim. Ki öğrendiğimiz gibi fiyatlara baktık ilk o zaman almadığımıza pişman olduk bizde
cansualisa yazanda yok ki 😂
irem-1999-54 🙋🏼♀️ Burdayım 😁
- Düzenlendi
Ebbruc bence alalım ya Ocak Şubat Mart sert gecıyor 0.3 ay Lcw den alalım😀😀 kızım yaz bebeğiydi 02 Ağustos luuuu kışın dışarıya çok iyi oluyordu ama direk evde olacağımız için kafam karıstı
irem-1999-54 yarın doktor kontrolümüz var ve cinsiyet öğreniriz inşallah ilk bebisimiz ve 16 haftalik olacak yarın 🥰☺️
cansualisa lcwaikiki çalışanı olarak çok iyi uyku tulumları var 😂 hastaneye falan götürürsek giydirsek nasıl olur ki bilemedim ya şart mıdır ben bu konuyu bi araştırayım
irem-1999-54 bende öyle yapcam da bakalım biraz zaman geçsin
irem-1999-54 benn ama bir iki birsey aldım o kadarcık 😊
irem-1999-54 Cinsiyetimiz belli değil kaldı ki belli olsa bile şuanda hiçbir şey almam. Ancak 30. Haftada alışveriş yaparım. Zaten dışarı çıktığım zaman 1 günlük iş olarak görüyorum 😌
cansualisa Evinin sıcaklığı iyiyse bence gerek yok şöyle ki ara katta oturuyorum ben mesela merkezi sistem biz ayarlıyoruz 1 derece fazla ayarlıyım yanıyorum kışın ortasında şort tişört dolanıyorum evde düşün 😂 giydirebileceğim max kalınlık cıtcıtlı body içine kısa kollu üzerine de bi tulum
Lizbonn ay kuzummsüper ama Bnm evim tek katlı Bahçeli dağ evi köpük vs yaptırdık ama yine kışın serin oluyor düşün 70 de yaktığım halde kapıları dahi yaptırdım ama malesef😀
irem-1999-54 17+3gunluguz ben babasına sürpriz yapmak için alt üst ayakkabı emzik almıştım daha devamı gelmedi hala 2. Hamileliğim ilk oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde erkek hissediyorum diye cinsiyeti öğrenmeden birsuru şey almıştım ve hissin doğru cikmisti bundada kız hissettim buda doğru çıktı ama oğlumda ki kadar hevesli değilim orası ayri