Mayıs ayında hamile kalıp cinsiyet öğrenen var ki aranız da ? Ben hep erkek hissediyorum ama rüyamda doktor kiz diyor bende ısrarla erkek diyorum ve erkek oluyor. Ama kiz mi diyorum hayırlısı olsun tabi sadece merak ediyorum. 12+2 olduk bugün 2 gün sonra kontrole gidicem ama 2 hafta geriden geliyor bebek büyük ihtimalle cinsiyeti ogrenemicem 😀
Mayıs ayında hamile kalanlar
Nurella2 benim ki 1 hafta ilerdenn gidiyor öğrendik büyük ihtimal kız ins siz de öğrenirsiniz uzman bir doktorsa öğrenebilmek imkanınız var 🥰💕
Daha nerde 11+2 yiz cinsiyet için daha çok var diye düşünüyorum 🤗biz 2 gün önden gidiyoruz ama 16 haftayı bulur öğrenmemiz diye düşünüyorum 🤗
12+4 salı günü kontrolüm var kısmet olur da öğrenirsem haber veririm 💕
- Düzenlendi
Nurella2 ben canım biri erkek oburu kız 13+4 olduk onden gidiyoruz ama benım tüm bebekler 24/25 normale dönüp sonra geriliyorlar ondan tam günü 13+4 renkli olduğu için ultrasonu dr öğrendik
Uykucu11 4 mayıs 13+4 oluyor canım ama uygulamamı yanlıs çıkardı
Bebekdelisi Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nurella2 cümlemize inşallah saglıkla zamanında inşallah🤲🏻
Nurella2 Allah’a şükür rahat geçti geçiyor ben kilo vermek bir yana kilo aldım kusma tiksinme olmayınca iştah artışı olunca 3 buçuk kilo aldım 7 8. Haftalarda şimdi sabit tutmaya çalışıyorum 11+4 e kadar yarım kilo almışım bende bir tek en başından beri halsizlik var uyku var onun dışında karın ağrısı vb hafif geçiyor o kadar
Nurella2 bende 12+2 rüyamda hep erkek bebek görüyorum hamilelikten önce de şimdide sürekli erkek bebek görüyorum daha cinsiyet öğrenmedim ama sağlıklı olsunda gerisinin bir önemi yok 🤗