• Gebelik
  • Mayıs ayında hamile kalanlar

Mayıs ayında hamile kalıp cinsiyet öğrenen var ki aranız da ? Ben hep erkek hissediyorum ama rüyamda doktor kiz diyor bende ısrarla erkek diyorum ve erkek oluyor. Ama kiz mi diyorum hayırlısı olsun tabi sadece merak ediyorum. 12+2 olduk bugün 2 gün sonra kontrole gidicem ama 2 hafta geriden geliyor bebek büyük ihtimalle cinsiyeti ogrenemicem 😀

Nurella2 benim ki 1 hafta ilerdenn gidiyor öğrendik büyük ihtimal kız ins siz de öğrenirsiniz uzman bir doktorsa öğrenebilmek imkanınız var 🥰💕

Daha nerde 11+2 yiz cinsiyet için daha çok var diye düşünüyorum 🤗biz 2 gün önden gidiyoruz ama 16 haftayı bulur öğrenmemiz diye düşünüyorum 🤗

Eldgrn benim ilk zaman öğleden snra çok bulantim oluyordu şuan normalim. Kızımda çok rahattım ama bu biraz ağır ve nedense kilo verdim sizde öyle oldumu

Merveclnk inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Gebeliğin ilk 3 ayında kilo verdim sizde de oldu mu acaba öğleden snra h3p bulantim oluyordu şuan geçti şükür. Zor gidiyor benimki biraz sizin ki yordu mu sizi 🥰

Uykucu11 hayırlısı olsun inşallah Rabbım gönlünüze göre versin 😍

Aslihanfs Rabbım gönlünüze göre versin inşallah bende salı günü gidicem 12+4 olcam salı günü. Hissettiğiniz ne acaba içinize dogan ne 😊

Nurella2 ben canım biri erkek oburu kız 13+4 olduk onden gidiyoruz ama benım tüm bebekler 24/25 normale dönüp sonra geriliyorlar ondan tam günü 13+4 renkli olduğu için ultrasonu dr öğrendik

Nurella2 Allah’a şükür rahat geçti geçiyor ben kilo vermek bir yana kilo aldım kusma tiksinme olmayınca iştah artışı olunca 3 buçuk kilo aldım 7 8. Haftalarda şimdi sabit tutmaya çalışıyorum 11+4 e kadar yarım kilo almışım bende bir tek en başından beri halsizlik var uyku var onun dışında karın ağrısı vb hafif geçiyor o kadar

Nurella2 bi oğlum var bu yüzden gönül kızdan yana ama tabi sağlıklı olsun da gerisi mühim değil 💕 sizin için de hayırlısını diliyorum

Aslihanfs çok teşekkür ederim inşallah gönlünüze göre olur. Benimde Bi kızım var gönlüm.erkekten yana ama dediğiniz gbi inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsunda gerisi önemli dgl

Nurella2 bende 12+2 rüyamda hep erkek bebek görüyorum hamilelikten önce de şimdide sürekli erkek bebek görüyorum daha cinsiyet öğrenmedim ama sağlıklı olsunda gerisinin bir önemi yok 🤗