@Yasemibrahim benim kızlarımın ismi ömür duru diğerinde mavi lina cok içime sinerek koydum
Kız ismi kız anneleri ❤️
Yasemibrahim
Meva, Ebrar, Ahsen, Asel, Zeynep, Hafsa, Hüsna, Büşra, Mihra, Meryem, Hifa, Gülce, Mihrimah.
Belki sevdiğin olur. Benim sevdiğim isimler bunlar. Kolaylıklar dilerim. 🌸
Bir kızım olsaydı umay meva neva eva Simay lina diye düşünüp arasından karar vercekdim ama bir oğlum oluyor benim aklımda zerre isim.yok 😅😅 kendimi hep kız diye hazırlamışim jfjdnd
Kızım olacak eliz ada 😍🎀
miracefemom7 bizde ilk kız die bunu erkek bekliyorduk tutmadı 🤣
Deletedmom_43 mihra ve gülce çok k hoş 🥰
Ziynet4459 bende miray - Simay uyuyo yada miray- ilay dedim ama eşim begenmedi ilay’ın anlamı ne tam olarak siz biliyomusunuz
Yasemibrahim 🥰Benim de bir kızım var Miray şimdi ikinci kızım olacak Allah’ın izniyle ismini Nilay koyacağım İnşaAllah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yasemibrahim Bence de. 💐
Yasemibrahim 27 yaşındayım ismim ilay. Annem bir kitaptan esinlenerek koymuş. Çocukluğumdan beri anlamını kardelen diye biliyorum ama şuan öyle bir bilgi yok 🤣🤣
melina2020 eşim nilay dedi de bi arkadasım var adı nilay pek hoşlanmıyorum kendisinden aklıma o geliyo direk😂
MomSes Türkiye güzeli Die okumusdum bende biyerde ne alaka dedim 😂
Yasemibrahim benimde bir kızım var adı mısra eliz ❤️🥰
Liya koycam bende kızımın adını inşallah 🥰🥰🫶
Yasemibrahim bende hala bulamadım eşim Eylül istiyo bende kararsızım Ece ismide çok güzel geliyo Umayda çok güzel
Yasemibrahim o anlam da daha yeni çıktı birisi uydurmuş bence 🤣🤣
Yasemibrahim bizimde kızımız olacak Allahın izniyle canım biz Asel Mira koyacağız inşallah ama bu isim dışında" ikra , aysima , alya , ada , " da hoşuma giden isimler arasındaydı özellikle ikra ismi canım
Yasemibrahim bizimde kızımız olacak Allahın izniyle canım biz Asel Mira koyacağız inşallah ama bu isim dışında" ikra , aysima , alya , ada , " da hoşuma giden isimler arasındaydı özellikle ikra ismi canım
- Düzenlendi
kbralya01 Liya anlamı nedir güzelmiş❤️
Ayseaysa hepside güzel 😂