Sena55 32. Haftada 2.500 gramdı😊 şuan 33+4 günlüğüz kontrolümüz 35 haftada olacak nasipse 😊

Sena55 bizde 26 cı haftada 883 gr ız bu beslenmiyormusun dıyenlerı anlamıyorum haftasıyla uyumlu doktorumuz gayet iyi dedi

smallbaby Bende tansiyon cıkma durumu var yüksek cıkıyorda ben cok kilo aldım çünkü o yüzden korkuyorum geride kalır diye

melina2020
    Kimse sizin fkrinizi sormadı onu ne yapacağız? Ğost başlığı bebek kiloları, ve herkes yazmış. Bebeginin gramını yazan anne adayına bu şekilde vesvese vermek çok hoşunuza gidiyor değil mi valla komedi gibisiniz.

Bugun kontrolum vardi 33+5, 2100gr 😊

31 de 2000 grmdi şuan 34+5 olduk kaç olmuştur bilemiyorm haftaya gidjnce ogrenicem 🌸

Merveberill 30/31 haftada bebeğinizin kilosu kaçtı gelişim olarak Dr ne dedi size ben de şuan 34+5 oldum merak ediyorum sizinki gibi olmuş mudur diye o yüzden benim haftada kilonuz kaçtı diye sorayım dedm 🌸

melina2020 niye böyle insanın moralini bozacak yorumlar yapıyosunuz? Belki kadın elinde olmadan beslenemiyo. İşiniz gücünüz moral bozmak olumsuz yorum yapmak işsizler