• Gebelik
  • Bebeğim bugün 🥑 oldu kızlar sizleriin?

24 gün sonra

limoncicegimFO Slm Fatoş 😊 bebişin cinsiyeti belli oldu mu?Hamilelik nasıl geçiyor?Ben bugün öğrendim ikinci prensesim geliyor Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰

limoncicegimFO Hadiiiii yaaa 😊utanıyor ellam 😁 hayırlısı olsun Amiiiiiinnnn canım hepimizin ki sağlıklı olsun İnşaAllah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻Daha miden bulanıyor mu iyi misin

melina2020 hayır ya bulantım geçmedi hala halâ çıkarıyorum ara ara aşırı bulantım geliyor 🙄doktorum da gelecek aya biraz daha hafifler dedi ama böyle böyle derken doğum gelecek herhalde 🙄 galiba ya benimki rahatına düşkün kapatmış bacaklarını göstermiyor gelecek ay tekrar bakacak doktor İnşaAllah o zaman gösterir 🥰hissim prenses hayırlısıyla sağlıkla gelsin ler de 💞

bir ay sonra

limoncicegimFO 😁😁🥰Sağlıkla gelsin canım çok sevindim yazdığın için Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Sen nasılsın iyi misin bulantın geçti mi

melina2020 Amin cnm Amin şükür bulantilarim ilk zamanlara göre daha az ara ara geliyor ağız tadım yok eskisi gibi

limoncicegimFO 😁😁Bende güldüm prens diyince…olsun canım sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsunlar benim ikinci de kız eşim de bende çok sevindik sağlıklı olsun kız erkek hep evlat canım 🥰🥰🥰🌸

🥕 Havuç olduk bizde 😊