- Düzenlendi
Merhaba canımız annelerimiz🥰
Bu başlığın altına 4 boyutlu ultrason (detaylı ultrason) için gittiğiniz/gideceğiniz;
- İnceleme için tercih ettiğiniz yerin adı
- İşlem ücreti
- Gittiyseniz memnuniyet durumuzu yazabilirsiniz.🖊
Merhaba canımız annelerimiz🥰
Bu başlığın altına 4 boyutlu ultrason (detaylı ultrason) için gittiğiniz/gideceğiniz;
Sefakoyde var çokta uygun 370 tl
Ataköy/ İstanbul Ali Ekiz (550 tl) çok memnun kaldım.
İstanbul Bağdat caddesi Zeki Şahinoğlu 480 tl. Bu ay ortasından itibaren 600 olacaktı ama
Maltepe Tıp hastanesi 310₺’ye bakıyor. Muayene ucreti de 75₺ ödüyorum. Baska yerler 500-600 diyor çok fark var arada. Daha detaylı ultrason baktırmadım doktorum 5. Ay’da baktırırsınız şimdi gereği yok dedi. Sağlıkla gelsinler İnsallah. 🤲🤲❤️
Adanada profosor doktor ebru tarıma gıttım 35 40 dakıka arası baktı cokta memnun kaldım fiyat 650 tl
zeyzey95 kaçıncı haftada baktırdınız bende veterinerliğin orada oturuyorum cok yakınmış bana
İstanbul umut hastanesine gidiyorum yarın giricem detaylı ultrasona 360 tl fiyatı
SedaMurcak 21+5 de gittim. Detaylı için en ideal zaman 21-22 arası zaten hem bebeğin yüzüde net görünüyor kapatmazsa tabi 😂 doktorun cihazı çok iyi ben kilolu olduğum halde baya net görüntüler aldım. CD içinde 20 tane falan fotoğraf veriyo+rapor veriyor 40 dk falan sürdü herşeyi anlatarak bakıyor
HappyMom
istanbul-pendik Halil mesut renkli ultrasonda yaptırdım fiyatı 390₺ di çok memnun kalmıştım doktorda baya iyiydi detaylıca gösterdi herkese tavsiye ederim☺️
Gungoren hastanesi 350 tl idi memnun kaldim doktordan bana bir suru resim verdi
zeyzey95 çok iyi bi doktordu 🙏🏻
HappyMom Özel Kocaeli Hastanesi Öner bey. 400 lira 👍🏻
Bursa Özel Ultramed labaratuvar ında yaptırdım 530 TL
Yani hizmet iyiydi detaylı bi.sekile baktı ama sanki bana çok aciklama yapmadi gibi geldi bilemedim net bişey diyemiyorum o yuzden
Kadikoy florance nightingale doktorumun tavsiyesiyle gittim, 1000 tl civari biseydi. Doktor Özgur dundar. Efsane bir doktor. Riskli gebeliklere bakiyor.Benm ozel saglik sigortam oldugu icin 190 tl odedim.