Esila1Rabia2 bende orada yaptırıcam ama randevu bulmak çok zor
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
gamzee123 memnun kalırsanız yazabilir mısınız bende oraya gidiyorum normal muayeneye renki ulturasyon a var daha ama bilgilendirirseniz sevinirim
- Düzenlendi
HappyMom İstanbul bakırköyde bilson görüntüleme merkezine gidicem haftaya doktorumun yönlendirmesiyle gittiğim için indirimle 400 tl hem 4 boyutlu renkli hem de ayrıntılı ultrason renkli ve siyah beyaz resimler ayrıntılı rapor ve cd de veriliyormuş araştırdığım kadarıyla ilgilerinden memnun olmayan duymadım inşallah bizimki de güzel geçer 😊
Merve1235 hangi doktor acaba
Yeni474747 devlet hastaneleri yapmıyor
symslmz inanmıyorum o kadar pahalı olacak mı. Bende ona gitmiştim.
Nehirinannesii dün bir arkadasım eylül sonu için aradı 600 dedileer ben de şok oldum
Gizem59 hayır halil mesuta detaylı ultrason için gittim sadece kendi doktorum doğum doktorum bakalım☺️
Gzdedsgrn evet ayrıntılı ultrason doktoru selehattin bey biliyorum 🤗 Oskar bey demedim ben zaten ayrıntılo ultrasonu için
Gs-01-03-2020 doktorum sibel demir ama radyoloji uzmanı yapıyo fatih bey
Cqdm0606 ben bununla ilgili bilgim son anda olduğu için belki sizinde yoktur diye söylemek istedim
HappyMom
Bodrum Muğla
Güvençer Çiftçi Polikliniği
İşlem ücreti 580 TL
Aşırı memnunum şuan şehir değişikliği yaptığım için doktorum değişti burdan doktor bulmak zorunda kaldım ama keşke doğumdan sonra taşındaydık da Şermin hanımda doğum yapsaydım diyorum🥺 çok ilgili ve çok Tatlı bir doktor. Normalde kadın doktorları pek sevmem burnu havada oluyor pek ilgilenmiyorlar diye ama Şermin tam anlamıyla doktorum değil ablam oldu. Şiddetle tavsiye ederim🤪
Alle klinik perinatolog emre erdogdu 700 tl