• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Zafsim bende Çerkezköy optimedde yaptirdim Halil neydi galiba biraz soğuk adam ama gayette net ayrıntılı ilgili baktı 500 TL vermiştik

17 gün sonra
9 gün sonra

91ARIN91ASK canım rabbim sağlık versin öncelikle çocuğuna . Sen detaylıyı esenyurtta yaptırmıştın öyle okumuştum . Normal doktor mu yaptı

Ada12 öncelikle geç cevap verdim kusura bakmayın 😔benim oğluma herhangi bir test yapmadan down sendromlu dedi ve gebeliği sonlandırmayı teklif etti . Israrla genetik araştırma istedi . Daha sonrasında Alper Yurdasipere gittim ve çok sağlıklı olduğunu öğrendim oğlumun çok şükür şimdide herhangi bir sorunu yok . Kısaca demem gerekirse herhangi bir dayanak olmaksızın yorumlarda bulunabiliyor. Giden tüm arkadaşlarım aynı sorunu yaşadı .

7 gün sonra

Sakarya da detaylı ultrason yaptıran var mı fiyat nedir bir de devlette nasıl randevu alıyoruz

İst liv Prof Dr Ali Gedikbasi 600 TL çok çok memnun kaldık tam 1 saat boyunca inceledi her sorumuzu cevapladı. Çok rahatlatıyor iletişimi çok iyi tavsiye ederim

Mihrimah41 siz indirim yaptırdınızmı yoksa direk ucret bumu anlașmalari oluyor ya onu sormak istedim? Birde nasildi memnun kaldinizmi?

Ayoz bende ayin besinde gidicem cnm sen ne icin o bölüme gittin cnm doktor mu yonlendirdi perinatolojiye bide hangi doktor du senin

Ayoz bide bebeği gösteriyorlar mi cd falan ultrason kagidi veriyor mu onlarda cnm nasildi doktorları

• Ayoz bunu yanıtladı.