• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Bende Bugün gittim buradan okuduğum kadarıyla 45 dakika sürüyor yazmıştı herkes gittiğimde doktor detaylı baktı ciğerlerine beyin içine vs ama arkası dönük olduğu için kalbini yüzünü göremedik çıktım bi çikolata yedim yürüdüm bidaha girdim gene aynı derken 2 saati geçti muayenemiz ama çok şükür herseyine bakıldı ve sağlıklı dedi doktor 🙏 çok şükür rabbime 🙏 en heyecan verici kısmı bebeği renkli görmek ben 19+2 de gittim Bugün herseyine bakıldı ama görümcem 20+4 de gittiği halde herseyine bakılamadı tekrar çağırdı doktor biraz şans galiba hem doktora hem bebeğe bağlı

Neslihan_1616 merhaba benim doktorum kemal köroğluydu doktorumdan cok memnunum ama gizem hanimda cok iyi bi doktordur ultrason doktoruda ersin akkuzuydu bnmde ortalama yarim saat kadsr sürmüştü yada 40 dk falan benim ikili tarama testimide ersin bey yapmisti ve ikiliye bakarken bebegimin cinsiyetinide buyuk ihtimalle kiz oldugunu soylemisti ve dogru bildi ersin beyde iyi bi doktor bence gonlunuz ferah olsun

Mihrimah41 😂 ay bide görememişler bida cagirmislar birisini yazmış yukarda beni bidaha da çagiramzlar kıl payı olduğu için heralde valla bi eşimi darliyorum bi seni şuan sorularımla ama idare et artık ahah😂😂

Seherkaraca yaptırmadım zaten çok pahalı geldi banada devlette ücretsiz yaptırdım

Gizocano muayene kaç dk sürdü, CD fotoğraf vs ne verildi, ne kadar ödediniz, doktorunuz kimdi merak ettim çünkü bende oraya gitmeyi düşünüyorum 😊

zeyzey95 benim doktorum hülya aydoğmuş oda önerdi haftaya gitmeyi düşünüyorum bir kaç tanıdıklarımıza sorduk sağlık sektöründen onlarda önerdi şimdi görünce şaşırdım :)

Bende bugün Zeki Şahinoğluna gideceğim, çok önermişlerdi.. Çıkınca yorumlarımı paylaşırım😊

Konyada önerebileceğiniz bi doktor varmıı??

bsr0557 muayene 40 45 dakika kadar sürdü herşeyi anlatıyor söylüyor muayene ederken cd verdi raporları verdi 2 3 adette fotograf zaten çeken tek doktor vardı 400 tl ödedim😊

Bende ikizlerime hamileyim ikiz gebelikler daha riskli olduğu için iyi bir perinotolog önermişti doktorum. İbrahim kalelioğlu’na gittim Şişli de. Ücret olarak Pahalı ama ikiz gebelik olduğu için iki katı veriyorsunuz zaten. Her bir bebek için 40-45 dk baktı. CD ve ayrıntılı çıktı verdi renkli fotoğraf vermedi sadece. Ama gayet ilgiliydi ben sormadan Söyledi herşeyi anlattı. 1200 TL ödedim toplam iki bebek için gayet memnun kaldım.

hfz merhaba canım cd veriyor mu? Renkli mi çekiyor görüntüleri?

• hfz bunu yanıtladı.