Ankara üniversitesi cebeci kampüsü radyoloji bölümü özel muayene perinatolog doç.dr. Esra Hanımdan çok memnun kaldım. Muayene ücreti de 158 tl.
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Bursa
Neriman Çelik Muayenehanesi
300 TL
Perşembe günü gideceğim, memnun kalacağımı düşünüyorum zaten neriman hanımın normal muayeneleri detaylidan uzun sürüyor :))
Hzl Ben aşağıda yazdim canım bursada perşembe günü yaptiricam
Devlette yapmak İçin nasıl randevu alıyoruz
Denizli /Denipol Özel Hastanesi
Detaylı ultrason fiyatı 200 TL
Bu cuma günü kontrole gideceğim inşallah.
Eger memnun kalırsam sizleri bilgilendiririm hanımlar 😊
Deletedmom54 Yani normal muayenesine de mi gidiyorsun fiyati ne normal muayenesini.
Mihriban22 resim cd veriyorlar mı
Hzl normal muayenesi 175 tl
Başka dr yapıyor detaylı o 300 tl ,bu Ay neriman hanım ücret almıyor aslında avantajlı oluyor benim icin
Deletedmom54 nasil yani canim simdi detayli anlatir misin bu ay almıyor derken doktor arastiriyorum da bu ay icerisinde muayene icin ilk benim ondan Neriman hanimi begendim baktim bi de o da bulgaristanlı hosuma gitti
Adana
Süleyman Cansun demir
500tl
harika, memnun kalmamak imkansız.
symslmz merhaba bende bu ay ona gitmeyi düşünüyorum nasıl memnun kaldınız mı ?
Yeni474747 hastaneye gidip alıyorsunuz ve sakın geç kalmayın 16 17. Haftalarda alın ben 18 de gittim randevular dolu geç kalmışsınız dedi
Hzl çok iyi bir dr canım memnun kalırsın sen kaç haftaliksin ben basyan beri neriman hanıma gidiyorum , bu ay 22 haftalık olucam o gun detaylı için gidicem, başka dr bakıyor ona.
Sonucları neriman hanım degerlendirecek yine , ekstradan ona da para vermeyecegim o şekilde yani.
hastaneye gitmiş olsaydim dışarda detaylı yaptırıp bi de kendi dr uma muayene ücreti ödemem gerekecekti
Merhabalar Trabzon da önerisi olan var mı ? Zor durum da kaldım Artvin in küçük bir ilçesin deyim Trabzon a gitmeyi düşünüyorum özel muayene de en iyisi hangisi?
Deletedmom54 Anladim sonuçları gormek icin ücret almiyor bide dogum nerde olcak fiyati ne olcak 6. Haftalik benim . ama 2 hafta once ogrendim zaten son adet tarihime gore 6 hafta normalde 3 hafta . bi dusuk yaptigim icin. Ondan doktor arastiriyorum bayadir jimer e gittim daha once memnun kalmadim
Ben Eskişehir de tek perinatolog olan Turgay Şenere gittim 450 TL verdim ve hiç memnun kalmadım kimseye de önermiyorum . Daha sonra Dr Alper Yurdasipere gittik 250 TL ödedik Nisan ayında çok açıklayıcıydı bizi de bilgilendirdi . Tavsiye kesinlikle ederim .
Deletedmom54 Bide ne kadar sıklıkta çağırıyor hastane de 2 hafta da bi gidiyordum ama ilk muayene ücretli ikinci gidiş olmuyordu suan calismiyorim da ondan maddi anlamda biraz sıkıntılar var.