• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Gd1992 35 40 dakika derken süresi mi ? Anlayamadım

MeryKCR yaklaşık yarım saat sürdü doktor hanım çok tatlı bir kadın. Cd vermedi ama fotograf verdi

Krbltesma neden memnun kalmadınız acaba ben de ctesi günü için ona randevu almıştım ama

Gamze888 ben de o hastane de muayene oluyorum da özel bölümde hiç muayene olmadım siz özelde misiniz

-Zeynep87- kliniğin adı zehra koçer diye geçiyor, googleye yazınca detaylı bilgisi var telefon no adresi falan çıkıyor ümraniye. Detaylı ultrasona bakan doktor ( Ali erbil )

SeldaSngl henüz yaptırmadım 22+1 deyim ama doktorum Prof.Alper Rendeye yönlendirdi muayene ücreti 600 TL Aydın da başka seçenek yok diye biliyorum

Beylikdüzü birinci Hastanesi’nde yaptiran var mı acaba?

Kartal avicenna umut hastanesinde 200 civarıydı fakat kafanızda soru işareti kalmaması için özel bir perinatolog a çekim yaptırın derim. Benim bebeğin kalbinde parlama görüldü ayrıntılı görmek için perinataloga gidip 600₺ ya tekrar çektirdim. İki iş yapmamak için ne olur ne olmaz direk bu işin uzmanınıza yaptırmanızı tavsiye ederim

ipekayan
              Aynı gün sonuç alabildin mi? ilgililer miydi canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum fiyatı daha cazip geldi🙂

HappyMom Merhaba
                İstanbul /Çengelköy Medivia Hospital
                Perinatolog Dr.Ahmet Murat Göksu
                Haziran ayında yaptırdık 500 TL
                Çok memnun kaldım doktorda da hastanedende 🙏

Hzl henüz konuşmadım daha çok var diye ama her hastane ile anlaşmam var demişti daha önce

Daha cok medicanada yaptırıyor ama daha önce orda çalıştığı için ebelerle uyumlu çalışması vs. Iyi olduğunu demişti .

• Hzl bunu yanıtladı.
                • Hzl bunu beğendi.

Nazlikcr hayır geçmiş değil , aksine 22 hafta dolduktan sonra bazı hastalıklar daha iyi gozlendigi için ben özellikle bu haftaları bekledim.
                  24.haftaya kadar yapılır

HappyMom gecen hafta Atıl Yüksel ‘e gittim 2 ay önceden rezervasyon yaptırabilmiştim 45 dk kadar bakıyor 1300 tl ücreti

Derenannecik45 Semir Bey ’di perinatoloji ilgileniyor zatwn detaylı ultrasonla. 25 dakka falan sürmüştü diline kadar baktı çok içime sindi açıkçası herşeydede bilgilendirdi sonucun da rapor şeklinde ultrasondan 7 8 dakika sonra çıktı kendi doktoruma göstermeye çıktım sonra . Güzeldi içime sindi iyi bi doktpr işini gayet güzel yapıyo

HappyMom ankarada gülhiz karataş özel muayenehanesine gitmiştim 400₺ işlem ücreti var 4 tane fotoğraf işlemin cdsi rapor veriyor bizim hanım kız pek yüzünü göstermedi diye 3 kez ultrasona aldı güzel bi fotoğraf verelim diye uğraşıyor sağlık açısından da bilgisine güvendiğim için gitmiştim

SeldaSngl ben Nazilli’ye gidiyorum kontrollere ama hala detaylı zamanı gelmedi siz nereye gidiyorsunuz