4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
- Onay Bekliyor
-Zeynep87- kliniğin adı zehra koçer diye geçiyor, googleye yazınca detaylı bilgisi var telefon no adresi falan çıkıyor ümraniye. Detaylı ultrasona bakan doktor ( Ali erbil )
Beylikdüzü birinci Hastanesi’nde yaptiran var mı acaba?
26_26_26ggg benim sağlam oğluma down sendromlu dedi.
Kartal avicenna umut hastanesinde 200 civarıydı fakat kafanızda soru işareti kalmaması için özel bir perinatolog a çekim yaptırın derim. Benim bebeğin kalbinde parlama görüldü ayrıntılı görmek için perinataloga gidip 600₺ ya tekrar çektirdim. İki iş yapmamak için ne olur ne olmaz direk bu işin uzmanınıza yaptırmanızı tavsiye ederim
glsm-tzcn nasıldı ve hangi doktordu
ipekayan
Aynı gün sonuç alabildin mi? ilgililer miydi canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum fiyatı daha cazip geldi🙂
HappyMom Merhaba
İstanbul /Çengelköy Medivia Hospital
Perinatolog Dr.Ahmet Murat Göksu
Haziran ayında yaptırdık 500 TL
Çok memnun kaldım doktorda da hastanedende 🙏
Hzl henüz konuşmadım daha çok var diye ama her hastane ile anlaşmam var demişti daha önce
Daha cok medicanada yaptırıyor ama daha önce orda çalıştığı için ebelerle uyumlu çalışması vs. Iyi olduğunu demişti .
Nazlikcr hayır geçmiş değil , aksine 22 hafta dolduktan sonra bazı hastalıklar daha iyi gozlendigi için ben özellikle bu haftaları bekledim.
24.haftaya kadar yapılır
HappyMom gecen hafta Atıl Yüksel ‘e gittim 2 ay önceden rezervasyon yaptırabilmiştim 45 dk kadar bakıyor 1300 tl ücreti
Derenannecik45 Semir Bey ’di perinatoloji ilgileniyor zatwn detaylı ultrasonla. 25 dakka falan sürmüştü diline kadar baktı çok içime sindi açıkçası herşeydede bilgilendirdi sonucun da rapor şeklinde ultrasondan 7 8 dakika sonra çıktı kendi doktoruma göstermeye çıktım sonra . Güzeldi içime sindi iyi bi doktpr işini gayet güzel yapıyo
HappyMom ankarada gülhiz karataş özel muayenehanesine gitmiştim 400₺ işlem ücreti var 4 tane fotoğraf işlemin cdsi rapor veriyor bizim hanım kız pek yüzünü göstermedi diye 3 kez ultrasona aldı güzel bi fotoğraf verelim diye uğraşıyor sağlık açısından da bilgisine güvendiğim için gitmiştim
SeldaSngl ben Nazilli’ye gidiyorum kontrollere ama hala detaylı zamanı gelmedi siz nereye gidiyorsunuz