• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Istanbul esencan hastanesi salim sezer.
550 tl fiyatı. Biz gayet memnun kaldık

Mersin/Tarsus ilçesinde oturuyoruz Adana da Ebru Tarım hanıma gittik 600 verdik çok memnun kaldım fakat gidilmeye de bilinirmiş bu kadar pahalı bir kliniğe dedik eşimle çıktıktan sonra

busbus5134 evet memnunum gebeligimin basndan beri linaya geliyorum mine hocaya su anda 32 haftalik oldum muayne ücreti 200 tl.

Zeynep_S ben a life e gidiyorum ayrintili icin Selahattin kükrer gayet ilgiliydi sorularima cevab verdi ücret 400 falandj sanırım paketimiz oldugu icin öyle duydum ama yinede emin degilim 🙂herseyini görebildigimiz bir ultrason oldu ,😂

Cqdm0606 ayrıntılı ultrason u zaten oskar bey yapmıyor ona ayri bir randevu almaniz gerekiyor ben almamistim az kalsin geçiyordu zamani Selahattin bey yapti ben en az Oskar bey kadar memnun kaldigim bir doktordu 🙂

icegul Önemli olan detaylı sanırım değil mi ? 4 boyutlu ne için isteniyor bilginiz var mı

Zafsim bnde erson hocaya gıdıyorum. Ayrıntılı ultrason in Istanbul dan perinatolog gelıyor emre bey o bakıyor degerlendırıyor sanırım ekımde gırecem bnde.

ikizzannesi evet ben aşırı memnun kaldım hem detaylı gösterdi yüzünü hemde halil hoca çok güleryüzlüydü. kendi bilgi verdi doktoruma götürmeme bile gerek kalmadı herşeyi anlatıyor ayrıntısına kadar 🤗
        resimlerinden de verdi 🥰

Bbusraaa 4 boyutlu istenmiyor normalde. Doktor detaylı istiyor iç organlara bakmak için detaylı olarak. 4 boyutlu sadece bebeğin yüz hatlarını net görmeye yarıyor. 3 boyutlu da aynı şekilde

Eskişehir
          Alper Yurdasiper özel muayene 250 TL
          1 saate yakın muayene etti gayet memnun kaldım benimki uyuyordu uyanmasını bekleyelim istersen falan dedi yani baya ilgiliydi her konuda Bilgi verdi

HappyMom özel Akhisar hastanesi. Manisa. Ücret ödemedim burda böyleymiş. Her gittiğimde de bebeğimi 4 boyutlu gösteriyor doktorum memnunum. Tabi öyle 40 dk falan sürmedi ama yine organlarını inceleyip beni bilgilendirdi

Düzce’de güneş tıp ve üniversite hastanesinde varmış hangisini tercih ediyorsunuz Ayrıntılı ultrason için