Istanbul Umraniye
Ozel muayene
280tl
Cok memnun kaldim
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Bağdat caddesinde doç.dr Zeki Şahinoğlu na gittim 2 hafta önce çok memnun kaldık işinin ehli. CD ,resim,rapor veriyor,yanınızda bir kişiyide içeriye alıyor.biz çok memnun kaldık teker teker herşeyi çok Güzel şekilde açıkladı.fiyat 480 tl.
Aysegulylmz memnun kaldınız mı acaba
eccmmnr kadın doğum olarak Güler yıldız ilk kontrollerim ve doğumumda onda olmuştu yine ona gidiyorum fakat detaylı için doktoru soruyorsanız adını tam hatırlamıyorum radyoloji bölümüne Güler hanım yönlendirmişti öylelikle gittim oda kadın doktor zaten tavsiye ederim ikisinide
NeslihaN34 evet zaten randevu alamıyorsunuz diye biliyorum en azından burada öyle kocaelindeyim ben direk gidip yüz yüze alıyorsunuz
Meno-33 Kesinlikle Prof. Dr Mehmet Şimşek’i öneririm özel muayenehanesi var kendisi perinatolog nakitte 400 tl ye yardımcı oluyor pandemi döneminden dolayı ama kartla olursa 500 tl kendisi benim düzenli olarak gittiğim doktorum aynı zamanda o yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum pişman olmazsınız.
91ARIN91ASK ssk mi bilmiorum armoniparkin yanında hemen 02126011367 numarası bu bilgi alin her yerde şubesi var avcılar kucukcekmece falan
Tubask Sefaköy’de hangi hastanede ?
Destina16 esentepe de hangi doktora gttnz
Anadolu yakasında güvenilir bir doktor bilen var mı ?
Bulutmom
Sigorta anlaşması yok hastanenin…
Normal ücreti;500
Bizim banka anlaşması:250
Genel Fiyatları; Normal:12.500
Sezeryan; 15.500 demişlerdi. Tabi özel sağlıkta filan paket olarak değişiyormuş.
Bizim anlaşma gereği fiyat değiştirdiği için.
Ocakta 15 haftalık düşüğüm oldu… o gece Dr.dan hasta çalışanı hanım efendiye kadar gerçekten çok ilgililer, evet o kadar para alıyorlar ama gerçekten işlerinde çok iyiler. Ben yine aynı dr.larıma devam ediyorum.
91ARIN91ASK merhabalar ssk bahsi falan açılmadı herkese öyle sanırım
HappyMom Ben samsun kadın doğum yani devlet hastanesinde girdim hicbir ücretde vermedim özelde zaten en az 400 tl hem benim doktorumda o hastanede zaten covid 19dan dolayı devlet Daha iyi cunki herkez özel le akın ediyo fazlada tekbir almiyo
Hozeker Zeynep Özlem kılıç gidiyoruz ama detaylı farkı bir doktor yapıyor
Pendik medikal parkta 650 TL fiyat randevu aldım. Prof. Dr. Ercüment Müngen yapacakmış. Daha önce kendisine yaptıran oldu mu acaba? Nasıl bir Dr