Ozgebyr ne kadar bi süre baktılar peki
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Smgyy çok yüksekmiş ya
Mihrimah41 nerde acaba
icegul başiskelede
Hzl bursa da sonomar da cektirdim 300 tl zafer sivri doktor konuskan cana yakin cok memnun kaldim. 10 a yakin resmini bebegin cd yapip verdi birde en güzel yuz resmini sectirip size veriyor. Bursadaki annelere gozum kapali tavsiye ederim.
zeyzey95 canım hangi hastane bu
Mervefeeee yarim saat falan bakıldı sonra yüzünü göstermeyince doktor biraz yürü çikolata ye gel dedi öyle yaptım. Baya uğraştı belimin altına yastık koydu sağa sola cevirdi ama benimki inat cıktı😆
Nursenasya eft halil beyi cok begeniyolar banada cok yakin ama o radyoloji bizim dr ille perinatolog olsun dio yoksa banada herkes oraya git dioo
Tomrisme merhaba bu ayın 26 sında kendisinde randevum var burdan bir arkadaş önerdi banada yakın zamandamı gittiniz ilgi alaka nasıldı ultrason kaç dk sürdü verdigi resimler nasıldı cd kayıt yaptımı 🙄çok soru sordum biraz hakkınızı helal edin 😇 4 boyutlu detaylı ultrason bu bebeğin herşeyine bakılan ultrason oluyor demi bazıları farklı oluyor galiba 😇
Hilalacy Bölge eğitimin karşısında Dr.İhsan Doru var orda yaptırdım memnun kaldım o zaman Fiyatı 250 TL idi.
Ümraniye , zehra koçer özel klinik 270₺ ödedim doktorum Ali erbil , inanılmaz memnun kaldım gerçekten güzel ve ilgiliydi 35 dk sürdü işlem
hfz merhaba kliniğin adı mı Zehra koçer klinik yoksa doktorunuz mu? Ben de iki haftaya yaptıracağım da fiyatı uygun geldi diğerlerine göre net ismi bilirsem ona göre araştırayım
Malatyada Araştırma hastanesine giden yokmu.
edinamoreno hastane değil canım doktorun kendi muayenehanesi