• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Hzl Merhaba ben Hayat Hastanesine gidiyorum Hilal Hanıma çok iyi çok Tatlı bir doktor 23haftalıkken gittim detaylı ultrasona tabi farklı doktor bakıyor Fatma Hanımdı soyadını hatırlamıyorum ama iki tane detaylıya bakan doktor var bi kadın bi erkek ben Fatma Hanımı tercih ettim çok güzel anlattı 2adrt fotoğraf verdi çıkışta çok iyi geçti 220tl ödedim tavsiye ederim 🤗

HappyMom İzmir de devlet hastanesi Alsancak mr gönderdi renksiz 200 TL di renkli 350 TL demişlerdi 20 haftalık Ken

Faytekin yarın gülhiz Karataşa gidicem ben çok iyi olduğunu söylüyorlar 400 TL ayrıntılı ultrason ücreti

Kural35 canim bana doktorun adini soyadini birde numarasini yazar misin rica etsem birde kaçıncı haftada gittin

Nezkavran
      Evet 2 adet renkli resim verdi. Tam net değildi ama her bebek yüzünü göstermiyor o yüzden sorun etmedim
      Rica ederim

Acelya68 hastanede değil .özel muayenesi var. Instagram’da sayfası da var Internette adresi de var bakabilirsiniz ☺️

Faytekin Deniz Esinlere gidecektim. Son anda Eyüp Ekiciye gittim. Cok memnun kaldim fiyat 500 TL. Aklimda bir suru soru vardi beni cok rahatlattı. Doktorum taramalardan yola cikarak Down Sendromu olabilir demisti. Hatta aminosentez yaptirdim sonucu hala cikmadi ama icimi rahatlatti.. Eyüp hoca bebegim icin sinifi geçti hicbir sorun yok benden 10 üzerinden 9 aldi dedi..

HappyMom Mersin şehir Hastanesi’ne gideceğiz ama randevu alınmıyor ücretsiz muayene yapılıyor. Özelde ki fiyatı da 350₺

1kiz1anne dedigim gibi detayli ultrosana gittigim doktorun adini bilmiyorum ama gidicekseniz bana verilen numarayi verebilirim arayip daha detayli bilgi alabilirsiniz beni ceken dr. Erkekti 21. hafta gittim yani gecen hafta simdi 22. Haftalik olduk