4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Deryaerdem
Hastanenin sigorta anlaşması olmadığı için fiyatlarda oynama var. Özel siğortalara göre değişiyor. O yüzden fiyat vermem doğru olmaz sanırım. Ama arayıp sormanızı tavsiye ederim isterseniz telini verebilirim direk asistanının.
Ben eşimden yararlanıyorum(Bankacı). Ödeme yapmıyorum hepsini karşılıyor.
Deryaerdem
Hastanenin sigorta anlaşması olmadığı için fiyatlarda oynama var. Özel siğortalara göre değişiyor. O yüzden fiyat vermem doğru olmaz sanırım. Ama arayıp sormanızı tavsiye ederim isterseniz telini verebilirim direk asistanının.
Ben eşimden yararlanıyorum(Bankacı). Ödeme yapmıyorum hepsini karşılıyor.
HappyMom Ankara Eyüp ekici 500 ₺ harika bi doktor
zeyzey95 Peki sürekli ona muayneyemi gidiyorsunuz yoksa sadece detaylı için mi gittiniz ?
symslmz çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Ben yaptırmamiştim ve 35+5 de doktorla karşılaştım normal muaneye gittim ve bana kızımın bütün iç aletlerini tek tek gösterdi baktı herşeyine özenle bakti muane üçreti 150 TL di inanın doktor çok önemliymiş diğer gittiğim doktorlar hiç ilgilenmemişti bu kadar ( yer Niğde merkez Tarık Demirdağ Dr.)
Ankara yenimahalle lina kadin saglik merkezi 300 tl.
zeyzey95 🤭🤭Anladım yani direk detaylı ultrason için randevu aldınız dimi.Bende uygun bı yer arastiiryorumda ondan sordum
rumeysaa1 bende pendikte dr araştırıyorum dr halil mesut u çokça duydum. Herkes baya memnun. Kendisi radyoloji uzmanı sanırım. Çikan görüntülerle ilgili bir problem olup olmadığı hakkında bilgi veriyor mu. Yoksa yazdığı raporu kendi takip eden doktorunuza mi götürüp bilgi alıyorsunuz ? Ayrıca belge çıktı olarak ne veriyor acaba 😊
Fakat 4 boyutlu ile detaylı aynı şey değil
HappyMom Kocaeli İzmit Konak hastanesi 500 TL ücreti var ve çok memnun kaldım🌸
- Düzenlendi
HappyMom Bursa Özel Esentepe Hastanesi’nde yaoyirdim 530 TL ye bayağa uzun sürdü 30.35 dk kadar çok memnun kaldık.doktorda aşırı espriliydi güle gue çıktık odasından sağ olsun. Çok.detayli anlattı her şeyi tüm.ic dış organlar kalp yollari aşırı detayliydi açıkçası 👏 arada esprilerle uçuştu hahaaa eşim islarla.kiz dimi doktor bey diye sorunca doktorda valla kız ama 18 den sonra değiştirirse bilemem dedi bayağa bır guldum 😂😂😂 eşim tamamen kız delisi oohh ohhh tamam degiamicek artık hazırlığa başlayalım.dedi doktorumuzda oooo bilinçli baba valla bravo dedi bizim kipkirmizi 😂😂😂 yani çok memnun kaldık biz 40 sayfalik resim ve detaylı görüntülu rapor hazirlamis her karesini her şeyini çekmiş bir bir incelemis.Paranın sonuna kadar hak etti doktorumuz helali hoş olsun
Özel nisa hastanesinde 4 boyutlu ultrason yaptırıp memnun kalan var mıdır acaba?
Zeynep Kamilden doppler için mhrsden randevu alınmıyor seçtiğiniz kriterlere uygun randevu yok diyor kızlar alan varmı randevu ?
20 gün önce cerrahpaşa ali benian a randevu aldım 150₺ olarak araştırıp gittim ama 286₺ ye detaylı ultrason yaptırdık çok övüldüğü için gittim ve tabiki uygun fiyatlı diye ama memnun kaldım desem yalan olur evet 20-30 dk inceledi belki ama bize hiçbirşey anlatmadı sormaya başladığımızda biraz anlattı hiç konuşmayan ve güleryüz namına hiçbirşey yoktu doktorda. Bittikten snra birkaç şey söyledi daha snra resimleri vs verdi çıktık. Önerenlerin yorumlarını okuyorum 2 yıl vs önce heralde yorulmuş doktor bey öyle düşünüp kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz.