• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Bursa Özel Ultramed labaratuvar ında yaptırdım 530 TL
Yani hizmet iyiydi detaylı bi.sekile baktı ama sanki bana çok aciklama yapmadi gibi geldi bilemedim net bişey diyemiyorum o yuzden

Kadikoy florance nightingale doktorumun tavsiyesiyle gittim, 1000 tl civari biseydi. Doktor Özgur dundar. Efsane bir doktor. Riskli gebeliklere bakiyor.Benm ozel saglik sigortam oldugu icin 190 tl odedim.

HappyMom merhaba canım anneler
      Beylikdüzü Birinci International Hastanesinde Prof. Dr.Adem KIRIŞ e yaptırdım kendisi benim hocamdı farklı bir hastanede beraber çalışmışlıgımız var ondan dolayı bana ücretsiz yaptı doğum hediyem olsun dedi😍😍normal ücreti ne kadar bilmiyorum ama kendisini kesinlikle tavsiye ederim

HappyMom

• Istanbul Yenibosna Ataköy towers
        • Doc.Dr Ali Ekiz
        • 550 tl Muayene ücreti (renkli görüntü Cd,4lu Resim Rapor)
        • Mükemmel bi ilgi herseyi tek tek açıklayan asla çekinmeden soru sorabilceginiz Efsane bi insan 💕🙏

Bilibon Baştan assagi renkli inceliyo kuzum muayene sonunda Renkli Cd,4lu çerçevelik fotograf rapor veriyo efsane bi Perinotolog tavsiye ederim

Ankara Gülhiz Karataş muayenehanesinde bakıyor. Koru hastanesinin yakınında muayenehanesi. Ücreti 400₺ ben 21+4 te gittim. Oğlum inat edip yüzünü göstermedi. Yüzünden daha önemlisi damak yapısını vs.incelemesi gerekliydi doktorun çok uğraştı döndürmek için. Çok ilgilendi doktor hanım sağolsun. Her şeyi detaylı anlayabileceğimiz şekilde anlattı. Sorularımızı cevapladı. Çok memnun kaldık. Tavsiye ederim :)

HappyMom ben tokat devlette yaptırdım ama.hic memnun değilim ne bana gösterdiler ne resmini verdiler nede başka bisey 15 dk anca sürdü sonra doktoruna gidebilirsin dedi ne umutla gitmiştim gorucem bebeğimi diye ama nafile 23 haftalık olduk hiç ultrason resmi yok elimde ve hiç görmedim

Devlette yaptırdım ve gayet memnun kaldım 😃2 eğitimli doktor bakıyordu gösteriyordu bi de 2 hemşire vardı.Böyle şeyler için devlete gitmek daha mantıklı geliyor bana.