• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Sibel4264 Haftası geldiğinde bende Çağrı Güvene gitmeyi düşünüyorum renkli fotoğraf mı veriyor ve eşleri de alıyor mu?

Esilay bende bugün aynı doktora Gebze yüzyılda gittim çok memnun kaldım doktor tecrübeli bir doktor bizi detaylıca bilgilendirdi bir saate de yakın baktı herşeyine. Cd, renkli fotoğraf, siyah beyaz ve rapor yazdı verdi. Çok şükür bir problemi yok 🙏🏻

Senemsiii amin cnm.benim hangisi gönlüne yatarsa cnm ona git umarım bebislerimiz sağlıkla dünyaya gelir rabbim bir an önce kavuşmayı nasip etsin bizlere cnm 🙏🙏

minnie123 çok şükür🙏🏻Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah🥰🥰

qlcn
          Evet gittim tabi Aydın’da Özel bir Klinik Prof.Dr Alper Tanrıverdi 🙏🏻

• qlcn bunu yanıtladı.

zeyzey95 zararlı değil mi ? Ultrason diye ismi var ? Sizce tehlikeli değil mi?

İstanbul koç üniversitesine giden varmı bana mert beyi tavsiye ettiler sizce nasıl yardımcı olurmusunuz

Ilayda_svs zeynep kamilde gittim ozel yerine degil. Ve tanidik bir doktor vasıtasıyla… adamin tek derdi ordaki islerini hizlica bitirip öğlen kendi klinigine gitmekti. Bunu da nerden mi biliyorum? Asistanina sürekli öğleden sonrakileri one cektin dimi, kac kisi var toplam, yemege cikabilcek miyim gibi sorularla benim detaylimi yaparken oflayip puflamasiyla biliyorum.

Konya’da yaptıran var mı acaba cevap verirseniz memnun olurum 🌺