4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Devlette yaptırdım ve gayet memnun kaldım 😃2 eğitimli doktor bakıyordu gösteriyordu bi de 2 hemşire vardı.Böyle şeyler için devlete gitmek daha mantıklı geliyor bana.
Ankara’da a life hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı arkadaşlar ? Ya da Ankara’da önerilen doktor hastane var mı bu konuda uygun fiyatlı ve ilgili olan ?
HappyMom ama sanırım 4 boyutlu değil normal ayrıntıliya girdim ben o yüzden de umutlar hüsran 😒
Herkes Izmır Tepecik Doğumda çekiliyor diye biliyor ama Covidden dolayi çekilmiyor kesinlikle gitmeyin Ben Alsancak Mr da cektirdim 200 tlye.. Cogu yerde 300 tl 500 tl 600 e bile var abartiyolar😳
HappyMom
İstanbul Beylikdüzü’nde Altan Cebeci’ye gittik çok ilgili bir doktordur kendisi işlem ücreti 700 TL.
İstanbul şişli prof.İskender Başer ücret:1.000 tl cok iyi muhteşem bir doktor özel polikiniğine gittim
Bursa da yaptıran var mi yazar misiniz.
Aydın da ya da Nazilli de giden var mı acaba ???
SedaMurcak ben ozel Fatih hastanesinde yapdiriyorum henuz dopler yaomadilar gurisi ucreti 60tele cok memnunum o hastaneden altinci ayindayim baska neler yapdirmak lazim soylermisiniz
Neslihankk cok tesekkur ederim cnm ismini duydum henuz aratiriuorum kendi dr um fehmi yazicioglu yanlis hatirlamiyosam ona yonlendiriyomus emin degilim ama ona gore karar vermeliyim daha 4 haftam var benm ama heyecani var tabi :))
Istanbul beylikduz medilife ta yaptıran var mı acaba ücret bilgisi verecek olan?
Ozgebyr ne kadar bi süre baktılar peki
Smgyy çok yüksekmiş ya
Mihrimah41 nerde acaba
icegul başiskelede