• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Devlette yaptırdım ve gayet memnun kaldım 😃2 eğitimli doktor bakıyordu gösteriyordu bi de 2 hemşire vardı.Böyle şeyler için devlete gitmek daha mantıklı geliyor bana.

Herkes Izmır Tepecik Doğumda çekiliyor diye biliyor ama Covidden dolayi çekilmiyor kesinlikle gitmeyin Ben Alsancak Mr da cektirdim 200 tlye.. Cogu yerde 300 tl 500 tl 600 e bile var abartiyolar😳

Gd1992 bende Ebru tarımda yaptırdım bende memnun kaldım. Muayeneye nereye gidiyorsun.

SedaMurcak ben ozel Fatih hastanesinde yapdiriyorum henuz dopler yaomadilar gurisi ucreti 60tele cok memnunum o hastaneden altinci ayindayim baska neler yapdirmak lazim soylermisiniz

Neslihankk cok tesekkur ederim cnm ismini duydum henuz aratiriuorum kendi dr um fehmi yazicioglu yanlis hatirlamiyosam ona yonlendiriyomus emin degilim ama ona gore karar vermeliyim daha 4 haftam var benm ama heyecani var tabi :))

Istanbul beylikduz medilife ta yaptıran var mı acaba ücret bilgisi verecek olan?

Zeynep_S Oskar öğüten hocama gidiyorum ben canım ayrıntılı ultrasonada a life gitmeyi düşünüyorum daha 13.haftamızdayız ama muane ücreti 115 ayrıntılının ücreti ne kadar bilmiyorum bej doğum paketi yaptırcam

HappyMom Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde prof dr pakizer banu kılıçoğlu dane’ye 400 TLye yaptırdım temmuzda, çok memnun kaldım ama şu an 450tl olmuş