• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Deletedmom54 Bende cok panik atagim hatta ilk gebeligimde öğrendim ertesi gun doktora gittim ve doktor cok açıklayıcı değildi tam doktoru değiştirmeyi dusunurkn dusuk oldu her hafta gittim nerdeyse HCG yine de cok sık istedi hep cok yoğun stres heycan filan ondan şimdi sakin olmaya çalışıyorum esimde ondan hemen gitmemi istemedi ondan ilk ogrendigimde kese yi goremedik filan cok erken oldugu icin simdi 6 haftalik ondan gidicez işte bilgi verdigin icin cok saol cok iyi oldu esim bi doktor. Bulmuştu icime sinmemisti hic ama istiyor diye gidicektim ama simdi Vazgeçtim Neriman hanıma gitmeye karar verdim . 😊😊😊😊😇😇😇cok tesekkurler.

Gd1992 bende duydum onu benimde bu hafta yapmam gerek ortadoğuya gidiyorum bana 970 tl söylediler yapmadım çok uçuk bir fiyat olduğu için

Deletedmom54 Bide doğumlarını hangi hastanelerde yaptırıyor ucret ne olucak konustunuz mu canim .

Almen bn 650 gttm cnm ebru tarıma oneri uzerıne gttm bnde kndı doktorumda zaten onu onermişti

Smgyy
        Genelde bu fiyatı topa tutarlar…🤣 Bir kere bayanın biri bana şakamızın demişti. (Testlerimizi aynı dr. Yapıyor fiyat değişmiyor dolayısı ile nadir) 🤭

Tomrisme

şimdi ben başka özel hastaneye gidiyorum ya randevu alırken nasıl bir yol izlemeliyim. Direk detaylı için randevu alabiliyor muyum 😇

Nursenasya bende orda yaptirmayi dusunuyorum 15 haftaligim daha randevusuz gidiliyor diye biliyorum oyle mi acaba

HappyMom

~ İstanbul
            Bahçelievler Memorial Hastanesi
            🤭 Söyleyince şaka mısın diyorlar… O yüzden yazmak artık mantıklı gelmiyor.
            ~ Prof. Dr.CİHAT ŞEN… 🙏 Perinatoloji bölüm başkanı, en büyük şansımız onunla karşılaşmak. Eşimle birlikte giriyoruz. Güler yüzlü hali ve işinde profesyonel olması tercihlerimiz arasında idi. Bebeği önce kendi En ince ayrıntısına kadar inceliyor(45 dk),4.boyutlu Görüntü ile eşimle bana detaylı bir şekilde tekrar gösteriyor ve saydırıyor(el ayak parmakları, kalp odacıklarını).
            CD. Şeklinde veriyor, bebeğin resimleri ve hareketli halini.
            Tekrar odasına geçip, ekranda bilgileri gösteriyor ve birlikte takip ediyoruz, aklımızda kalan soru işareti var mı yok mu onuda tamamladıktan sonra bitiriyoruz. 🤭 13 haftada net bir şekilde cinsiyetimizi söyledi ve Video vermişti 4.boyutlu. Birde siz bakın bakalım diye 🤣

Gizem59 Tekirdağ’da Sinem Albayrak kaya tabiki özel muayenesi var çarşıda Şar pastanesinin aşağısında instgram adreside var kesinlikle ona gidin canım doktorum 2.ye doğum yapacam yine onda🥰🥰🤗çok memnun kalirsiniz

Aysegul95 merhaba ne zaman yaptırmıştınız doktordan memnun kalmış mıydınız ben de adını çok duydum şuan ki fiyatı 300 tl imiş doktor açıklayıcı bilgi veriyor mu bebeğin fotoğrafını cd sini veriyor mu?

Deryaerdem
                Hastanenin sigorta anlaşması olmadığı için fiyatlarda oynama var. Özel siğortalara göre değişiyor. O yüzden fiyat vermem doğru olmaz sanırım. Ama arayıp sormanızı tavsiye ederim isterseniz telini verebilirim direk asistanının.
                Ben eşimden yararlanıyorum(Bankacı). Ödeme yapmıyorum hepsini karşılıyor.

Deryaerdem
                  Hastanenin sigorta anlaşması olmadığı için fiyatlarda oynama var. Özel siğortalara göre değişiyor. O yüzden fiyat vermem doğru olmaz sanırım. Ama arayıp sormanızı tavsiye ederim isterseniz telini verebilirim direk asistanının.
                  Ben eşimden yararlanıyorum(Bankacı). Ödeme yapmıyorum hepsini karşılıyor.

zeyzey95 Peki sürekli ona muayneyemi gidiyorsunuz yoksa sadece detaylı için mi gittiniz ?