• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Merhabalar Trabzon da önerisi olan var mı ? Zor durum da kaldım Artvin in küçük bir ilçesin deyim Trabzon a gitmeyi düşünüyorum özel muayene de en iyisi hangisi?

Deletedmom54 Anladim sonuçları gormek icin ücret almiyor bide dogum nerde olcak fiyati ne olcak 6. Haftalik benim . ama 2 hafta once ogrendim zaten son adet tarihime gore 6 hafta normalde 3 hafta . bi dusuk yaptigim icin. Ondan doktor arastiriyorum bayadir jimer e gittim daha once memnun kalmadim

HappyMom ben ilk gebeliğimde gitmedim ikincide de gitmeyi düşünmüyorum tabi gidenlere saygım sonsuz

Ben Eskişehir de tek perinatolog olan Turgay Şenere gittim 450 TL verdim ve hiç memnun kalmadım kimseye de önermiyorum . Daha sonra Dr Alper Yurdasipere gittik 250 TL ödedik Nisan ayında çok açıklayıcıydı bizi de bilgilendirdi . Tavsiye kesinlikle ederim .

Deletedmom54 Bide ne kadar sıklıkta çağırıyor hastane de 2 hafta da bi gidiyordum ama ilk muayene ücretli ikinci gidiş olmuyordu suan calismiyorim da ondan maddi anlamda biraz sıkıntılar var.

OrkideAksan bende Alper yurdasipere düsünüyordum ama tipta mete Hoca varmis onu cok onerdiler cok kararsizim mete bey ile bilginiz var mi

Post çok faydalı olmuş👌🏻 fakat,4 boyutlu ultrason ile detaylı ultrason aynı şeyler değil. 4d cihaz renkli gösterir sadece.Detaylı ultrason siyah beyaz ile de yapılır amaç sadece organ taraması.Çok karıştırılıp ona göre fiyat,yol izliyor anneler görüyoruz burada.Yanlışı düzeltmek istedim🙃
            Ben de Zonguldak level hastanesi Sumru hanımda yaptırdım. 330₺ gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Zeynep_S Cinnah caddesinde kliniği var gazide ana bilim başkanı Tuncay nas ben kliniğine gittim 700 TL ye yaptırdım bayada memnun kaldım

Tomrisme

ortalama ne kadar sürdü işlem? Doktor ilgili miydi? Fotoğraf verdi mi?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Mores 40 dakika rahat sürmüştür bebeğim yüzünü dönmedi başta kalktım biraz yürüdüm, bir şeyler yedim tekrar baktı sonra. Gayet ilgili, tatlı bir doktor. Hem whatsapptan atıyor hem de fotoğraf kağıdına basıyor çektiklerini 😊

Hzl
                  Ilk haftalar 15 gün içinde çağırıyordu , o zaman dediginiz gibi ücret olmuyordu 15 gün kontrol süresi var burda da.
                  Şimdi ayda bir çağırıyor, açıkçası neriman hanım çok paragöz biri değil, tahlilleri de sağlık ocağında yaptirabilirsin diye de söylüyor her zaman ama ben yan binadaki laboratuvarda yaptırdım . orası anlaşmalı olduğu yer zaten, en çok 50 lira odemisimdir ikili tarama tahlilinde falan.

Telefonla ne zaman ulaşmak istesem ulaşabiliyorum , her şeye gitmenize de gerek yok soracaklarimi hep soruyorum whatsapptan falan mutlaka geciktirmeden dönüyor.

Bir de benim ilk gebeliğim pek fazla bilgim olmadığı için bir şey soramıyorum ama neriman hanım gerçekten çok ilgili sız sorsanız da sormasanız da her şeyi açıklıyor
                  Mesela baş çevresi atıyorum 10 cm dedi peşinden bunun haftasına uyumlu olup olmadığını, bir sonraki kontrolde ne kadar olacağını
                  Küçük olsa ne gibi sorun olduğunu ,büyük olsaydı ne gibi sorun olabileceğini her şeyi tek tek anlatıyor
                  Ve çok sakın biri , ben biraz telasliyim beni çok sakinlestiriyor 😅

Happy_Mother evet herseyi kafanızda soru bırakmamak adına daha siz sormadan açıklıyor zaten perinatalog. Zeynep kamil perinatolojinin kurucusu tavsiye ederim

Deletedmom54 Bende cok panik atagim hatta ilk gebeligimde öğrendim ertesi gun doktora gittim ve doktor cok açıklayıcı değildi tam doktoru değiştirmeyi dusunurkn dusuk oldu her hafta gittim nerdeyse HCG yine de cok sık istedi hep cok yoğun stres heycan filan ondan şimdi sakin olmaya çalışıyorum esimde ondan hemen gitmemi istemedi ondan ilk ogrendigimde kese yi goremedik filan cok erken oldugu icin simdi 6 haftalik ondan gidicez işte bilgi verdigin icin cok saol cok iyi oldu esim bi doktor. Bulmuştu icime sinmemisti hic ama istiyor diye gidicektim ama simdi Vazgeçtim Neriman hanıma gitmeye karar verdim . 😊😊😊😊😇😇😇cok tesekkurler.

Gd1992 bende duydum onu benimde bu hafta yapmam gerek ortadoğuya gidiyorum bana 970 tl söylediler yapmadım çok uçuk bir fiyat olduğu için

Deletedmom54 Bide doğumlarını hangi hastanelerde yaptırıyor ucret ne olucak konustunuz mu canim .

Almen bn 650 gttm cnm ebru tarıma oneri uzerıne gttm bnde kndı doktorumda zaten onu onermişti