• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Yncaa canım nasıl 200 TL’ye çektirdin ne zaman çektirdin ben sordum siyah beyaz 250 renkli 300 dediler de

Ben Ümraniye de zehra Koçer klinik te yaptırdım erbil beye o kdr memnun kaldım ki tek tek herseyi anlatti ve çok kibardi Allah razı olsun 😊🌸prensesim e çok iyi baktı saolsun

kayseride yaptıran var mı aceba?

HappyMom gaziantep
    Kadin doğum hastanesinne gittim (zatii bir orda birde universite de varmış ) devlet oldugu icin hic bir ucret odemedim pek memnun kaldim da sayilmaz 3 lü test yerine gectigini bilseydim
    de gitmezdim

Betulkalkan suan pandemiden dolayii hic kimseyi almiolar
    Normal dr kontrolunde bile kimseyi almiolar yaniinda

2subat sizin doktorunuz kim acaba ben emel hanıma gidiyorum 2 li tarama için ne kadar alıyorlar acaba

İzmir Özel Çınarlı doğum Hastanesi’nde Haziran ayında 375 TL ödeyerek 40 dk ya yakın ayrıntılı ultrason a girdim.doktordan memnun kaldım baya.cok güzel anlattı.fotograf filan da verdi 5.6tane.rapor yazdı.esim le girdik, film izler gibi oglumuzu izledik .cinsiyetini de ilk o zaman öğrendik.bizim için baya güzel bi 40 dk idi

Gizem59 bende çorluda ki emre beyi duydum istanbuldan geliyormuş ama boş randevu bulamadım şuan 17. Haftamız doktorum irmetteki doktora yönlendirdi ama ben edirne de cenk bey var ona randevu aldım çoğu kişinin önermesi ile detaylı ultrasonda perinatolog doktor olması önemliymiş cenk beyde bu şekilde alanında uzmanmış

Anadolu yakasında bagdat cad Zeki Şahinoglu fetüs klinik diye 480 tl muayene harika bir hekim

2 li tarama testi mi yorumlayabilir misiniz

Free beta hcg 48,46
        Düzeltilmiş Mom 1,13
        Papp-a 1,9
        Düzeltilmiş Mom 0.69
        Yaş riski 1:983
        İkili test 1:4807
        Kombine risk 1:6517
        Trisomy 13/18 risk 1:10000
        Yaş 22