Derya3535

- 15 Şub
- 26 Eyl 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Ssvd yapan doktor önerisi tartışmasında
- Nişan geldi ssvd bekliyorum 😧 tartışmasında
- Doguruyorum kizlar dua edin tartışmasında
Muhammedmomss rabbim bi avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla bebeğinizle evinize dönmeyi nasip ettsin Amin🤲🏻
- Huzursuz bacak sendromu tartışmasında
- Kalça ağrısı ve cinsiyet tartışmasında
İki oğlumda da vardı sağ kalçam ağrıyordu.
- Aralık Ve Ocak Anneleri Toplanma Postu tartışmasında
- 18-19 haftalık hamişler 🥰🦋 tartışmasında
Ummuhanyeslova göğüsler komple ağrıyo benim
- 18-19 haftalık hamişler 🥰🦋 tartışmasında
Ummuhanyeslova 18+1haftalık olduk bulantılar 2 haftadır kesildi .2 .oğlum geliyor allahın izniyle 😊
- Detaylı ultrason izmir tartışmasında
defneaslanmom özel can hastanesi murat akbaş detaylı ultrason yapiyo 2800 tl diye biliyorum
Buketelvr çok geçmiş olsun. Rabbim neylerse güzel eyler sadece sağlıksıza ecel gelmiyor günü dolmuş çok sağlıklı çocuk birey vefat ediyor .rabbim seni bir imtihan dan geçiriyor benim oğlumda kalp hastası 2 kere açık kalp ameliyatı oldu .3. Ameliyatınıda olacak .benim oğlumada anne karnında öğrendik kalp hastası olduğunu .doktorların %90 ameliyatları kaldıramayım ölecek dediler ama .çok şükür ameliyatlar geçire geçire düzeldi .en iyisini rabbim bilir .çocuğundan vazgeçme sabırlı ol bol dua et
Yaşıyacak günü varsa yaşıyacak .yaşıyacak günüde yoksa yaşayamayacak. Rabbim yardım ettsin bu güzel zamanlarını sitresle geçirme rabbime bırak .bizim şer bildiklerimizde hayır vardır . Ama eğer gidebilirsen izmire git
Çok başarılı kalp doktorları var
Hatta oğlumun kalp ameliyatını yapan doktorun ismi prof .Dk.ONUR IŞIK instegramdan bakarsın belki bu rahatsızlıkta olan çocuklarıda ameliyat etmiştir🌸Superisi16 perinatoloji doktorumuz diğer çocuklarımı 12. Haftada söylüyordu ikili test yaptığım zaman muayne ederken .
Ozgeeee2504 o sitresten bende öyleydim
Ama allah büyük 🌸- Sonunda nişan 🤓 40+4 tartışmasında
Yaprakdokumuseverr ay hadi hayırlısı sağ salim kucağınıza alın
Doğumunuz biazlerede umut olur inşallah 🤲🏻🥰 Ozgeeee2504 yani bu doktorlarda ne bilim kapansa bi dert kapanmasa bi dert benim oğlumun kalbinde 4.5 tane anormallik vardı kalbinin ortasında 13 mm büyük bi delik var ve hala duruyo .böyle olmasına rağmen hamileliği bana zehir ettiler her kafadan bir ses çıkıyordu
Oğlum doğdu ameliyatlarını oldu ileşiyo çok şükür
Gentiğide çok şükür temiz çıktı.
Benim yeğenimin de kalbinde doğduğunda 4 tane delik vardı 3 tanesi kapandı 1 taneside küçülüyo.
Onun genetiğide temiz. Kalbini ferah tut rabbim yardım eder inşallah 🤲🏻- İzmir de perinatoloji doktoru önerisi olan var mı? tartışmasında
- Hangi Meyve Oldunuz 🍈🥑🍒 tartışmasında
Havvabektas kaç haftalıksınız benim 3.
4 yaşında bi kızım var
2 yaşında bi oğlum var
Bakalım bunun cinsiyet ne olucak kızım etrafımda kız kardeşim olacak diye dolanıyo 😄