Berivan_sr yaramadı ya kesiyo gibi oluyordu ama yok olmadı 😄🥲
Huzursuz bacak sendromu
Emel_11 kökten kesmiyor zaten biraz hafifletiyo 😅
Berivan_sr işte hafiflemedi yani ayak altına yakın çarşaf altına koydum hatta eşimin ayakları da öyle ahchsfhs onun da ayağına yakın koydum 🥲😄
Emel_11 çok zor bir durum gerçekten bende yaşıyorum bu durumu Allah yardımcımız olsun
Berivan_sr amin inşallah 🥲❤️
Emel_11 bi çare bulabildiniz mi? Çok kötü bir şey 🥺🥺🥺 bu saatte eski forumları okuyup çare arıyorum allahım kimsenin basına vermesin
Anonimanonim kendi kendine geçti gibi bişi oldu eskisi kadar olmuyo ama bu kez kramplar başladı 🥲
Anonimanonim ben her sabah bir adet maden suyu içiyorum içerisindeki magnezyum sayesinde ağrılarım azalıyor diyebilirim sizde içiyor musunuz?
nur53___ bende aynı şeyi yaşıyorum sizin geçti mi bu hissiniz
Emel_11 3 hafta önce bende aşırı muzdariptim öyle ki huzursuz bacak ayrı birde kendi kendine oynuyordu sürekli hareket ettirme isteyi vardı.Gece asla uyutmuyor zaten. Doktora gittim ve tüm demir depolarım boşalmış. Günde iki tane kan ilacı içiyorum içtikten 3 gün sonra ayaklarımdaki o huzursuzluk geçti artık uyuyabiliyorum. Kesinlikle magnezyumla alakalı değil demir eksikliğinden kaynaklı
_YeldaSebi_ benim geçti çok şükür yani doktor magnezyum eksikliği vs diyor kan alındı hem aile hekimliği hemde kadın doğumcu ama vitaminlerde demirde sorun yoktu☺️ belki o zaman vardır da bilemicem şuan geçti şükür 😊