Yaşadığım bu durumu eşime anlattım huzursuz bacak sendromu olabilir bence dedi daha önce yaşamadım bilmiyorum, cidden deliricek gibi oluyorum tam olarak nasıl olduğunu da anlatamıyorum kii,değişik bir his ağrıyor desem yok uyuşuyor desem yok yanmıyor da 🥺ayaklarımı sıkmaktan kramp giriyor uyuyamıyorummm :( zaten günlerdir sırt ağrısından,bel ağrısından uykusuzluk var üstüne birde bu eklendi 🥲 daha 26 haftalığız ilacın yan etkisi desem farklı bir ilaç kullanmıyorum ayaklarımı yıkayıp geri yatıyorum ama bu kez uykum kaçıyor 🥺 bu durumu yaşayan var mı? Çare bulan yada

Emel_11 magnezyum kullandırıyorlar doktorlar bunun için veya maden suyu için her gün düzenli o da iyi geliyor ben de magnezyum içmediğim günler rahatsız oluyorum 24 haftalığım

Beeagle ben maden suyu alıyorum özellikle sabahları, muayene gidince anlatayım durumu o zaman 🥲 teşekkür ederim

Berivan_sr ya evet çok değişik soğuk yere tutuyorum biraz sakinleşiyor tekrar başlıyor tarif edemediğim bir rahatsızlık

Emel_11 asla uyutmuyor beni de. 36 haftalığım magnezyum da içemiyorum kasılmalarımı engeller diye. Senin erken sen iç maden suyu bana iyi gelmedi

Kckglr ben içiyorum kemik ağrılarıma iyi geliyor gündüz bir tane içerim, ama iste gece gelen bu durum beni mahvediyor

Emel_11 bende senelerdir var tek bulduğum çözüm bacaklarımı ve ayaklarımı üşütmemek .ağrısı tuttuğundada gidip sıcak su tutuyorum 2 3 dk .öyle yatabiliyorum ancak .yoksa uyumak imkansız bacaklarımı dövesim vurasım geliyo😄

melike180423 çok zor ya sürekli kasılan bir bebeğim var, sırt ağrıları derken birde bu durumu yaşayınca psikolojim çöktü resmen 🥲

Derya3535 yaa çok geçmiş olsun 🌿acaba üşüdüğüm için mi ben dikkat ediyorum çorap vs ama bazen hararet basıyor 😄acaba sıcak su torbası tutsam gece iyi gelir mi

Emel_11
              Saat kurmuşum gibi sabaha karşı uykumda durduk yere kramp giriyor karnım hafif büyüdüğü için uykulu uykulu ne yapacağımı şaşırıyorum kendime çekiniyorum bacağı kıvranıyorum doğal olarak eşim uyanıp hemen masaj yapıyor bu sefer de kramp giren yerde 3-4 gün ağrı oluyor dün gece o ağrı yüzünden uyuyamadım

1. Haftamda ağlıyordum ben artık. Uykusuzluk ayrı sıçrıyorum ayrı. Dalamıyorum ayrı. Sert bi şekilde eşime masaj yaptırıyorum anca öle rahatlıyorum. Yazın buz aküleri kullandım bi de öle dalıyordum uykuya.

Firdooo409 uff evet birde o kramplar var çok ağrıyo ya kramp geçmeyene kadar hareket edemiyorum masaj mümkün değil dokunamıyorum 😄 dediğiniz gibi sanki alarm kurulmuş gibi geliyorlar üst üste 🥲

Emel_11 ayni seyi suan yasiyorum ozlelikle baldirlarimda uyusna gibi bi urperme gibi ben zaten huzursuzum oda eklenio haftanizda ayni cnm

Kckglr ben soğuk kompres yapınca olan uykum kaçıyor ve maalesef bu ara o kadar uykusuzum ki bebeğimde kasılıp duruyor yorgunluğumdan etkilenmiş olmalı diye düşünüyorum, muayene günü doktor ile konuşacağım bu ağrılar hakkında tükendim resmen 🥺

Emel_11 benimde özellikle sağ bacağım karincalaniyor uyuşuyor gibi ayak tabanları ağrıyor ve şişiyor ayaklarım bileklerime kadar magnezyumda kullanıyorum ama yarın doktoruma gidicem özellikle bunu sorucam

Tomucuk12 evet evet bazen baldır da da oluyor sanırım soğuk sıcak kompres dışında tedavisi yok 🥲 ya ne güzel 26+4 olduk bizde işte sağlıkla gelsinler inşallah 🌿