• Doğum
  • Nişan geldi ssvd bekliyorum 😧

Ben de takıp edeyım sızı hayırlısıyla alın kucagınıza ınsallah

Canım eger hala doğmadıysa suda squat yap birde bir legene su doldur comel icinde esneme hareketleri yap birde plates topu kullan ben ilk dogumumda 4 gün 2 cm ile gidip geldim doktora 4. Gün artık canıma tak etmisti 3 saat plates topunda yavas yavas yaylana yaylana hareket yaptim devamli banyo yapip suda squat ve legendeki suda hareket yaptim gecesi dogum oldu cokta rahat oldu çok şükür

Canım güzel kadınlar kaç gündür o kadar ağrım vardık telefonu elime alamadım bile bugün kontrole gittim bir umut doktor açılmam 2 cm olmuş dedi 😔 sadece 1 cm ilerlemiş ve haftasonu doktorum doğum iznine ayrılacak bugün alttan muayene ederken rahmi çok fazla uyardı açılma için😣😣😣 ama eğer cumaya kadar kendiliğinden gelmezse cuma sabahı erkenden hastaneye yatıcam ve fitille doğumu başlatacağını söyledi doktor zaten 40 haftanın içindeyim inşallah kendiliğinden kolaylıkla gelir 🙏 iyi dilekler dualar tavsiyeler(hepsini yapıyorum elimden geldiğince) için teşekkür ederimmm

EdaCanAlp hadi hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi hikyenizi sabırsızlıkla bekliyoruz 😊

EdaCanAlp geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebişini 💜 normal doğummu yaptın