ruveyda_34 35.haftada 2900 doğdu ☺️
Derya3535

- 15 Şub
- 26 Eyl 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 35. Haftaa tartışmasında
- Konu çocuğum .. tartışmasında
- Düzenlendi
Arkadaşlar ya Allah aşkına. Küçücük çocuklar ne yapmaya çalışacak anneyi korkutmayın. Sosyo-psikolojik gelişim diye bir gerçek var. Bunlar bilimsel şeyler çocuk cinsel organı ile de oynayabilir çocuk mastürbasyonu diye bir şey var. Ama siz her şeyi AYIP! Diye üstünü örterseniz ileride yaşadığı hiç bir olayı size anlatmayacak çocuklar yetiştirirsiniz. Naçizane tavsiyem pedagogdan hepinizin yardım alması. Ayıbı artık hayatınızdan çıkarın Allah aşkına. Çıkaramıyorsanız da tabularınız varsa minimuma indirin yada çocuğunuza karşı kullanmayın.( sözlerim post sahibi anneye değil)
- Huzursuz bacak sendromu tartışmasında
- CİNSİYET 2 farklı tahmin tartışmasında
Ltfye63 erkek gösteriyor ☺️
- Suni sancı zararlı mı spinal mı genel mı? tartışmasında
napoliten_ bebeğim zarar görsün ki :)
Gülerek post açan korku içinde ki kişiyi korkutmak nedir?
Hangi bilim insanından duydunuz,makale okudunuz bebeğe zararlı olduğuna dair?
Suni sancinin bebeğe zararı olsa bütün dünya ülkelerinde yapılır mı?Ayrıca gelişmiş dünya ülkeleri suni sancıyı iyi bir seçenek,sezaryeni bir kurtarış olarak görüyor.
Yapmadığınız doğum hakkında ayse,fatmadan duyduğunuz hayali romanlarla insanlara korku vermeyin.Suni sancı ile doğum yaptim 33. Haftada hemde,zararlı olsa 1700gr bebeğe suni vermezlerdi. - Cinsiyet kabullenememe tartışmasında
- 29+1 normal doğum yaptım mucizemi 🥹🥹 tartışmasında
Kızlar Güneş’im doğdu. Açılmam çok hızlı ilerledi. Kaç gündür kasılmalarım aslında sancıymış sancı çekiyormuşum. Dün gece 15 dk bire düşünce dayanamadım muayene oldum 3 cm açıklık vardı. Doğumhaneye inene kadar 6 oldu. Çok hızlı ilerledi durduramadılar doğumu. 1300 kusür doğdu tam bilmiyorum şuan. Küveze aldılar Güneşimi iki aya yakın küvezde kalıcakmış. Sizlerden dua istiyorum inşallah Güneşim iyi olsun 🤲🏻🥹💝💝
Derya3535 belkide doğrudur canım ben bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarı ile konuşuyorum
Derya3535 amin valla çokça dua ediyorum çünkü yaklaşık 3 aydır her hastane kontrolüne mutsuz gidip mutsuz cikiyorum hamileliğim zehir oldu degerlerim aşırı düşük çıkıyor çok etkilendim böyle kalp rahatsızlığı ile doğan bir sürü bebek var ama doktorlar her ihtimali söylüyorlar 1 ayım daha var oda böyle endişeli geçecek 9. Ayıma giriyorum bu stresten daha bebeğe bir çift çorap bile alamadim
- 10 - 11 haftalık hamileler tartışmasında
10 ve 11 haftalık olanlar grup açalım mı ne dersiniz 🎉
- Sonunda nişan 🤓 40+4 tartışmasında
Esra_Omer_21 pendik medipolde Aytekin hanıma gidiyorum. Yaa çok üzüldüm :(
Bu sefer çok umutluyum kimse de inanmıyo yapıcama Allahım inşallah zort olurlar 🤣 - Hangi Meyve Oldunuz 🍈🥑🍒 tartışmasında
Derya3535 9+3 ilk gebelik
- 40+2 medipol kontrolden çıktımm tartışmasında
Derya3535 2 den sonra yapıyolar ya keşke başından niyetini belli etseydi doktorunuz
- 40+2 medipol kontrolden çıktımm tartışmasında
Derya3535 evet öyle umuyorum 🙃
- OCAK ANNELERİ 🥰😇 tartışmasında
- 9 haftalık hamişler💗 tartışmasında
Nasıl gidiyor hadi tanışalım kaynaşalım ☺️😃
- bebeğimin kalbi durmuş 😭 tartışmasında
- Toxoplazma ıgm pozitif tartışmasında
Derya3535 hayır bulaşıcı değil 🙂
Ama şu da var bağışıklık kazanmamışım onun için doktor hala dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Et,tavuk iyi yıkanmamış sebze meyve olayına
Derya3535 Allah korusun asla aklınıza kötü şeyler getirmeyin 🤲🏼
Çiğ ete dokunmayın eldivenle temas edin
Salam sosis tüketmeyin
Yumurtayı iyice pişirin
Sebze ve meyveleri iyice yıkayın
Evcil hayvanınız varsa kumunu eşiniz temizlesin
Sokak hayvanlarına temas etmekten kaçının