• Gebelik
  • 18-19 haftalık hamişler 🥰🦋

Ummuhanyeslova 18+6 haftalık oldum bu gece, 2. Kızım geliyor Allahın izniyle ☺ ilk kızım 3 yaşına girecek bu ay, gebeliğimin ilk başları zordu bulantı iştahsızlık, şuan da iyiyim şükür herşey yolunda. ☺

Ummuhanyeslova bende 18+4 haftalığım ilk aylar aşırı bulantı ve iştah 0 gerçi iştah şuanda aşırı aşırı yok bulantı ilacı kullanıyorum cinsiyetimiz kız🩷 2. Kızım geliyor ilk kızım 3 yaşında 🥰

Mlsaa99 18 olduk bizde 250 grdı biraz suyumuz fazla çıktı erken şeker yüklemesi istedi doktor tavsiyesş olan var mı kızlar🙈

Ummuhanyeslova tam 18. Haftadayim. Doktorum bir hafta öne çekti son adet tarihimi. Bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş diye. Yani bana göre 18 doktora göre 19. Haftadayim 😂 herşey yolunda 2. bebeğime hamileyim ilk bebeğim 4,5 yaşında 😂 bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah oğlumun adı , Toprak kızımın adı da Yağmur olacak 🥰🐣

18+6 bugün. Ama en son 17+2 de kontrole gitmiştim ozaman 283 gr olduğunu ve 19+6 uyumlu demişti. Cinsiyet kız bu sefer 💕 aşırı zor geçmişti ilk zamanlar şimdi daha iyiyim şükür 🧿

Bende 18 haftalığım bel ağrım başladı bu aralar hareketini hissediyorum 2 haftadır kız benimkide 🥰🥰

sacmalamakizim çok şükür öyleymiş. Umarım sağlıkla gelsin bütün melekler 🤍bi oğlum var nasipse şimdi kız için cicili biccili şeyler bakmak beni heyecanlandırıyor 💗 abisinden kalanlar olduğu için biraz rahat davranıyorum. 😀

Derya3535 benimde bir oğlum var bir kızım olacak göğüs ucum ağrıyor iki gündür sizde öyle bişey varmı