İlk hamileliğimde nişan geldikten 10 saat sonra falan suyum gelmişti. İnşallah bu sefer ilk sancım gelir. 🥹
Yapısını merak edenler için ilkinde hafif pembemsi kanlı sümük gibi gelmişti. Bunda sarı sümük ama epey yoğun geldi löps diye yani çokta büyüktü. Normal akıntıdan baya farklı olduğu için anlayabildim.
Bakalım bence bu akşam doğururum gibi 🤓
Sonunda nişan 🤓 40+4
Yaprakdokumuseverr 40+1 darısı başıma, sağlıkla gelsin bir an evvel sizinde baya gününüz geçmiş 🙄
fatos41 aminnn bi avazda doğuralım 🫶🏻 evet hamileliği çok seviyorum dedim dedim böyle oldu 😁
Yaprakdokumuseverr yaa inşallah doğurursunuz bugün ne kadar sakinsiniz ben heyecandan bayılırdım heralde 😅
Babymom07 Aylardır bu anı bekliyorum desem 😂 ilk doğumum sezaryen oldu ve normal doğum çok içimde kaldı o yüzden şimdi çok mutlu ve meraklıyım. İnşallah bu sefer gönlümce bi doğum yaşarım 🥲
Yaprakdokumuseverr ssvd mi istiyorsunuz,
Nur321 evet inşallah
Yaprakdokumuseverr hangi doktora gidiyorsun canım benm de alttan muayeneden sonra kanamam oldu üç gin sonra 8 dakikada bir düzenli sancımda vardı ama açılma olmadı ssvd adayıydım bendr ama nasip olmadı 😔çok üzgünüm o yüzden inş sana nasip olur😍
Yaprakdokumuseverr Ayy darısı başıma çoookk aminn😂
Yaprakdokumuseverr yaa maşallah. Hayır’lı dogumunuz olur inşallah.🥰
Yaprakdokumuseverr ayyy çok heyecanlı, ben de beklemedeyim 39+3 🥲
Yaprakdokumuseverr sonunda güzel haberlerini alıcaz inşallah desene 😂
Yaprakdokumuseverr ay kızlar ben de doğuruyorum 39+2 sabah 5 ‘te suyum geldi . Sancılarımda var ara ara geliyo dua edin 💕🌸
Yaprakdokumuseverr çok da sevmemek gerekmiş demek ki ☺ ben 38den beri hergün bugün dogururmuyum ki diyorum ama yok hâlâ ses seda yok 🙄
Esra_Omer_21 pendik medipolde Aytekin hanıma gidiyorum. Yaa çok üzüldüm :(
Bu sefer çok umutluyum kimse de inanmıyo yapıcama Allahım inşallah zort olurlar 🤣
Nil00 amiiiiiiin 😁💘
Nur321 inşallah 🥹🫶🏻
Postu görünce ben bile bir oh çektim sonundaaaaaa🥳🥳 hayırlı haberlerinizi bekliyoruz🤲🏻
Laylalaylay Daha da çok bekletmesinler inşallah 🤩
Ben inanıyorum yapacaksınız👍