Ben inanıyorum yapacaksınız👍
Sonunda nişan 🤓 40+4
sariniz13 inşallah bende şöyle afilli bi doğum hikayesi yazarım 😁
Elifsekerli ayyy sağ salim bi avazda inşallah 😍
Gokceulcay 😂 teşekkür ederimmmm daha güzeli olarak bi doğum hikayesi yazarım inşallah
İnşallahhh🤲🏻🤲🏻
Yaprakdokumuseverr bende öyle diyodum 😂herkes yapamazsın dediler sezeryan oluncada biz sana demiştik dediler çok zoruma gitti. Belki 3. Ye 😂denerim bende
Yaprakdokumuseverr hadii inşallah😂 hastaneyle hiç konuştunuz mu acaba şerbet vs veriyorlarmı diye
Esra_Omer_21 😂 olsun umut güzel şey
sariniz13 ben 3 sene önce orda doğurdum o zaman vermediler öyle şeyler
Yaprakdokumuseverr ayyy hadi sonunda çok sevindim darısı bana inşallah 39+5 hastanedemisin
Yaprakdokumuseverr ay hadi hayırlısı sağ salim kucağınıza alın
Doğumunuz biazlerede umut olur inşallah 🤲🏻🥰
Veybil amin 🤲🏻 yok sancı ya da su bekliyorum
Derya3535 aminn inşallah 😍
Yaprakdokumuseverr sabah galiba benimde geldi ama emin olamadım peçeteye silince geldi normal akıntıya göre yoğun ve daha fazlaydı sapsarıydı nişan mıydı bu sizce?
Ipekulas benimki avcumun ortası kadardı öyle söyliyim baya fazla sümük gibi upuzun ve yapışkandı dediğinizden benim normalde de geliyodu bilemiyorum ki herkesinki farklı da olabilir 🙃
Ipekulas kendimi bildim bileli akıntım vardır. Ama az önce benim de gel-miş. Sarı sümük gibi farkı çok net anlaşılıyor. Ben de anlamam sanmıştım
Yaprakdokumuseverr benimkide tam bahsettiğiniz gibi işte🥹
ozlemyildizblgn benimde aynı hep akıntım vardır ama bu farklıydı yinede değildir diyip çok dikkat etmedim bu postu görünce benimkide nişandı o zaman dedim🥲
Yaprakdokumuseverr alttan muayene oldun mu hiç
- Düzenlendi
Yaprakdokumuseverr ilk doğum ile şuan arasında ne kadar süre var ssvd yapacaksınız sanırım? Merak ediyorum bende
Bide sezaryenden korktuğunuz için mi ssvd istiyorsunuz yoksa başka sebeptne mi çünkü bende travma.olarak.kaldi.ilk sezaryen doğum