• Doğum
  • Nişan geldi ssvd bekliyorum 😧

Sağlıkla git gel kuzum , yavrunla mutlulukla dön ve buraya da yaz😍

Nasılsın doğum yaptin mi süreç nasıl gidiyor bende ssvd olucam inşallah umut oldun bana

İnşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın su gibi kolay doğumun olsun biz ssvd isteyenlerede müsait olduğun zaman hikayeni yaz burada umut olsun inşallah

hayırla sağlıkla kucaklarsın inşallaah bebeğini. bize de hikayeni yaz mutlaka ssvd bekleyenler olarak🥹

Sipser hala evde sancı çekiyorum açılmam artmıyor 😣😢😢😢

2633 evde sancı çekiyorum ama açılmam ilerlemiyor suyumda iyi durumda diye evde devam edelim sürece dedi doktor yorucu ama buna değeceğine inanıyorum hala 😣😣😣

Rabbim yardımcınız olsun inşallah 😇 tek avazda diyelim 🤲🏻

Aymiram_17 aminnnnn Allahım hayırla kolaylıkla kurtarsın hepimizi ama gidişat yorucu şuan 😔 2 gündür kıvranıyorum ama suyum gelmedi açılma ilerlemiyor biranda olacak herhalde herşey

EdaCanAlp ilişki deneyin dogumu kolaylastirir çömelme hareketleri yapin sicak bi dus alin belinize tutun sicak suyu da insallah kolay geçer dogumuzn 🥰

EdaCanAlp çömelerek yürümeyi dene istersen bı arkadaşım öyle açılmayı sağlamış birde merdiveni yan inip çıkarak zigzag çizerek yani Allah yardımcın olsun kolay doğum eylesin 🤲🏻

Meerdiven inip çıkın eğilerek elinizle yer silin şubat yapın faydasını göreceksiniz Allah tek avazda kurtarsın

Ben de takıp edeyım sızı hayırlısıyla alın kucagınıza ınsallah