Smbemdy amiin amin inşallah canım benim 🙏🏻 🥰
Martta hamilelik dusunenler kimler guzel haberle gelecek😍
Merhaba kızlar biz cinsiyetimizi öğrendik kızım oluyor 😌😌
Superisi16 maşallah rabbim gönlüne göre vermiş🌸kaçıncı haftadasınız
9+6 olduk bizde ikili teste öğreniriz inşallah
Superisi16 yaaaa cok guzel darısı başıma çok amin cik cok amin 🤲🤲 @nununundunyasi sen ne yaptin canim ogrendin mi ??
Smbemdy öğrendim canım erkek olacak bizimki de 🫣
nununundunyasi ne guzel sen oyle istiyordun zaten sanirim . Rabbim hayirli saglikli huzurlu ömur versin 🤲🤲
nununundunyasi mrb canım şuan bu postu yeni gördüm ve yazmak istedim nasıl geçiyor hamilelik Paşa’nı sağlıkla al kucagina bu postu görünce aklıma dört yıl önceki halim geldi şuan iki çocuklu anneyim sizin gebelik haberini ogrendiginzde ben doğum yaptım çok şükür Allah istiyen ve bakabilen tüm annelere nasip etsin konusmani tevekkül içinde beklemen çok hoşuma gitti
Smbemdy ay evet çok şükür Allah’ım gönlümüze göre verdi 💐 isteyen, dileyen herkese gönlüne göre versin hep dua ediyorum 💜
Eslem2112 çok şükür her şey yolunda oğluşumla büyüyoruz ikimizde 😂🥲 yaa maşallah 🧿 Allah’ım bağışlasın ikisini de hayırlı evlatlar olsunlar çok mutlu oldum ☺️ dediğin gibi Allah’ım isteyen herkese gönlüne göre versin 🩵🩷 çok istedim, inanarak ayrıntılı dua ettim biz elimizden geleni yapıp O’na bıraktık çok şükür bekletmedi, üzmedi bizi 🥰❤️
nununundunyasi amin amin amin 🤲🤲🤲
Derya3535 17+7 olduk ikili testte öğrenilmiyor diye biliyorum ben
Smbemdy amin canım inşallah
Superisi16 perinatoloji doktorumuz diğer çocuklarımı 12. Haftada söylüyordu ikili test yaptığım zaman muayne ederken .
Derya3535 belkide doğrudur canım ben bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarı ile konuşuyorum