• Riskli Gebelik
  • Hipoplastik solkalp ameliyatı olup yaşamını sürdüren varmj

Beyazleydi evet belki doktorlar sebeb olacak ve yasayacak çok duydum.8 yaşında beş yaşında 3 yaşında 12 yaşında bu hastalıkla yaşayan belki.yasar 😞

Buketelvr yabancı bir ülkede 30 yaşına ulaşan vardı. Ankaradaki doktorumuz bu çocuk ameliyatları atlatsa bile normal bir birey olarak yaşaması oldukça zor, akranları gibi koşup oynayamayacak, yeri gelecek uyurken başında nöbet tutacaksın bunları göze alın demişti. Rabbimden geleni elinin tersiyle itemiyosun ne yazık ki zorluk geldiyse illa ki kolaylık da geliyor

Buketelvr çok geçmiş olsun. Rabbim neylerse güzel eyler sadece sağlıksıza ecel gelmiyor günü dolmuş çok sağlıklı çocuk birey vefat ediyor .rabbim seni bir imtihan dan geçiriyor benim oğlumda kalp hastası 2 kere açık kalp ameliyatı oldu .3. Ameliyatınıda olacak .benim oğlumada anne karnında öğrendik kalp hastası olduğunu .doktorların %90 ameliyatları kaldıramayım ölecek dediler ama .çok şükür ameliyatlar geçire geçire düzeldi .en iyisini rabbim bilir .çocuğundan vazgeçme sabırlı ol bol dua et
      Yaşıyacak günü varsa yaşıyacak .yaşıyacak günüde yoksa yaşayamayacak. Rabbim yardım ettsin bu güzel zamanlarını sitresle geçirme rabbime bırak .bizim şer bildiklerimizde hayır vardır . Ama eğer gidebilirsen izmire git
      Çok başarılı kalp doktorları var
      Hatta oğlumun kalp ameliyatını yapan doktorun ismi prof .Dk.ONUR IŞIK instegramdan bakarsın belki bu rahatsızlıkta olan çocuklarıda ameliyat etmiştir🌸

Buketelvr
        kalbin ortasında 13mm büyük bir delik var
        Kalp damarı genişti
        Kalbi göbek deliğinin ordaydı
        Yarım kalpli yarısı gelişmiş yarısı gelişmemiş
        Kalbin üstünde kan dolu kas vardı

Derya3535 iste teshis aynı ama hastalık boyutu farklı oluyor degilmi insan başına gelmeden bolemiyor ki başımıza geldi hala bilemiyor arastriyoruz

Buketelvr aynen öyle canım kaderde ne varsa onu yaşıyoruz .inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza 🤲🏻

21 gün sonra
              5 ay sonra

Mrvylsln Bu kişi Arkadaşım tanıyorum görüşüyoruz çok şükür iyi hamdolsun eve çıktı şimdi bebişiyle ❤️

Mrvylsln

Mrvylsln merhaba oksijenle taburcu olduk 3 ay hastanede kaldı.simdi 4 aylik olcak cok şükür sizin durumunuz nedir