Bebeğime hipoplastik dediler konyada yapan hastane yok özel hastane var yüklü miktarda para istio şansları zorlayıp bebegkm icin uğraşacağım ama doktor ben olsam para dökmem yaşaması 20 nin altı dedi çok üzgünüm.basindan geçen varmi aort ince kapak calismiyor hipolastik sol kalp teshisu
Hipoplastik solkalp ameliyatı olup yaşamını sürdüren varmj
Buketelvr bilen varmi :(
Buketelvr çok nadir olduğu söylendi insan çaresiz kalıyor
- Düzenlendi
Buketelvr 6yıl önce oğluma detaylı ultrasyona gittigimde öğrendim bursadaydik o zamanlar kac dr gezdik kac hastane gidip geldik her dr aynı teşhisi koydu ya İstanbula gideceksin ya Ankara dediler bizde yakın diye İstanbula gittik atakent acibadem hastanesi Ersin erek ve Ender ödemiş di drlarimiz çok umut verdiler %70dediler yaşaması her detayı konuştuk ama oğlum 35haftalikken doğdu kilosu dusuk dediler ama deniycez ameliyatı dediler ilk ameliyattan bigün sonra fenalaştı yapılan ameliyatı geri düzelttiler sonrasinda anjio da oldu yazsam buraya sığmaz daha neler neler yaşadık 39gün sonra kaybettik bebeğimi sadece tek tesellim elimizden geleni yapmamız
Mery6619 Allah rahmet eylesin çok üzgünüm:( kaç kilo doğdu kilosu yüzünden mj öle oldu
Buketelvr kimse ufakta olsa bir şansı varken bebeğine sırtını dönmez keşke doktor böyle söylemek yerine size yardımcı olsa yol yöntem gösterseymiş ne kadar yıpratıcı olduğunu tahmin edebilirim ama tam olarak anlayamam sizi Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah dua edicem sizin için bebeğiniz için. Eğer imkanınız varsa Mersin VM medikal park hastanesinde Çocuk kardiyoloji doktoru var profesör namını çok duyuyoruz imkansız denilen vakalara bakıyor ameliyatını yapıyor kendisi en azından onda bir muayene olmanızı tavsiye ederim Abdullah Özyurt olması lazım ismi bir araştırın isterseniz Rabbim şifa versin inşallah 💜💜
4 sene önce bende kızımda yaşadım bana şansı sıfır dediler 3 ağır ameliyat geçirmesi gerekiyor ve bunu kaldırması da neredeyse zor dediler. Bakırköy Acıbadem de Rıza hocaya gitmiştim kalp damar cerrahı ameliyatı yapması için. Bebeğin senden ayrıldığı andan itibaren yaşayamaz dedi bu ameliyatları kaldıramaz belki birkaç saat yaşar ona da belki diyorum dedi. 21 haftalıktı o zaman. Bir süre sonra senin kalbini de yoracak çünkü tamamen senden besleniyor dedi. Cerrahpaşa’da heyet sonlandırma kararı aldı çünkü benim kalbime de zarar verdi bu olay. Çok zor bir süreçti elimden sadece doktor doktor gezip derman aramak oldu ama bulamadım.
Mery6619 çok üzüldüm 😞bende kaç gündür çok kötüyüm hamileliğin boyunca hep agliorum
Limonumsu aminnn insllah inanın çok zorlanıyorum hemde çok duanız için çok teşekkür ederm Allah razı olsun ama ne yapacağımızı sastik
Guler1402 yaa benim.de mi kalbime zarar veriyor bunu bilmiyordum.suan 31 haftalığız ama ben aldırmaya kiyamadm
Buketelvr ankara bilkent şehir hastanesine getir canım herşey var burada ilgilenirler, Türkiyenin her yerinden hasta geliyor
Buketelvr verir mi bilmiyorum inşallah güzel sonuçlanır herşey Rabbim yardım etsin inşallah
Buketelvr sizi çok iyi anlıyorum ameliyatlari atlatıp yaşayan cocuklarda var. Bu hastalığın adını duyunca hala tüylerim diken diken oluyor 6yil gecti ama daha ilk günkü gibi kalbim sızlıyor. İyice araştırın ne yapılacaksa eşinizle birlikte karar alın ve drlarla tabiki başka 3.sahisa izin vermeyin
- Düzenlendi
YesimAykut evet ama eşim asgarırı ücretle çalışıyor nerde kalacağım ankara da nasl yapacagm esim burda konyada çalışıyor ben ankaraya nsl gelecegm çok kötü durumdaym
Guler1402 jnsllqh teşekkür ederm
Mery6619 teşekkür ederm evet çok zor durum
Facebookta doğumsal kalp hastalıkları sayfasına yazın çok tecrübeliler var mutlaka baska doktor hastane vs önerirler
ezgi-esk teşekkür ederm