Buketelvr çok uygun hatta ücretsiz bile olabilir biz sürekli misafirhaneye hasta yakını yolluyoruz kimse çok pahalı demedi ama hastanenin misafirhanesi
Hipoplastik solkalp ameliyatı olup yaşamını sürdüren varmj
Buketelvr sizi üzmek, kırmak istemem umudunuzu anlıyorum bende ilk bebeğimi TRİZOMİ18 den kaybettim. Çok ağır bir hastalikti. 32. Haftada kaybettim.
Hipoplastik sol kalp sendromu da öyle maalesef yaşamaları çok çok düşük. Doğsa bile hep hastanede makinelerle kalacak 😔 en yakınım yaşadı bu durumu biliyorum. Kaybetti oda maalesef 1 yaşındaydı
Buketelvr canım benim meleğimde de bu teşhis vardı. Bebeğin sol tarafı ve damarları iyi gelişmediği için şu an her bebekte olduğu gibi kan dolaşımını kordon bağı ile sağlanıyor doğunca bu bağ kopacağı için hemen ameliyata girmesi gerekiyor. Bu ameliyatları istanbul ve ankaradaki hastaneler gerçekleştiriyor. Ben ankara başkente gittim doğum orda oldu 3.gün ameliyata girdi başarılı geçti ama gecesine kalbi durmuş. Ameliyat başarılı olsaydı bile en az üç ameliyat olması gerekiyordu
Buketelvr ayrıca maddiyatı düşünme devlet karşılıyor bi ücreti yok ameliyatın ve ankara şehir hastanesinde de bu ameliyat yapılıyor diye biliyorum. Yine konyadan bir arkadaş vardı konyada da başkent hastanesi var sanırım orda kontrollere gidiyordu onun beneği bir sene yaşadı. Hem bebek hem sizin için zorlayıcı bir süreç o beneğin yaşamak için nasibi varsa Rabbim bereketini de verir zaten maddiyat en son düşüneceğin konu olsun.
YesimAykut teşekkür ederm
Mavidunyamm 🥹🥹😞😞😓
Beyazleydi evet belki doktorlar sebeb olacak ve yasayacak çok duydum.8 yaşında beş yaşında 3 yaşında 12 yaşında bu hastalıkla yaşayan belki.yasar 😞
Buketelvr yabancı bir ülkede 30 yaşına ulaşan vardı. Ankaradaki doktorumuz bu çocuk ameliyatları atlatsa bile normal bir birey olarak yaşaması oldukça zor, akranları gibi koşup oynayamayacak, yeri gelecek uyurken başında nöbet tutacaksın bunları göze alın demişti. Rabbimden geleni elinin tersiyle itemiyosun ne yazık ki zorluk geldiyse illa ki kolaylık da geliyor
Buketelvr çok geçmiş olsun. Rabbim neylerse güzel eyler sadece sağlıksıza ecel gelmiyor günü dolmuş çok sağlıklı çocuk birey vefat ediyor .rabbim seni bir imtihan dan geçiriyor benim oğlumda kalp hastası 2 kere açık kalp ameliyatı oldu .3. Ameliyatınıda olacak .benim oğlumada anne karnında öğrendik kalp hastası olduğunu .doktorların %90 ameliyatları kaldıramayım ölecek dediler ama .çok şükür ameliyatlar geçire geçire düzeldi .en iyisini rabbim bilir .çocuğundan vazgeçme sabırlı ol bol dua et
Yaşıyacak günü varsa yaşıyacak .yaşıyacak günüde yoksa yaşayamayacak. Rabbim yardım ettsin bu güzel zamanlarını sitresle geçirme rabbime bırak .bizim şer bildiklerimizde hayır vardır . Ama eğer gidebilirsen izmire git
Çok başarılı kalp doktorları var
Hatta oğlumun kalp ameliyatını yapan doktorun ismi prof .Dk.ONUR IŞIK instegramdan bakarsın belki bu rahatsızlıkta olan çocuklarıda ameliyat etmiştir🌸
Beyazleydi evet ama ne kdr yasayacagini. Rabbim bilir belki dediğin hjbi yasiyacak
Derya3535 teşekkür ederm sizin tanı neydi
Derya3535 iste teshis aynı ama hastalık boyutu farklı oluyor degilmi insan başına gelmeden bolemiyor ki başımıza geldi hala bilemiyor arastriyoruz
Derya3535 aminnnn
Buketelvr merhaba durumunuz nedir acaba inşallah her şey yolundadır 🤲🏻
Mavidunyamm merhaba şuan Aynı doğuma az kaldi 3 hafta kadar lütfen dua edin
Mrvylsln Bu kişi Arkadaşım tanıyorum görüşüyoruz çok şükür iyi hamdolsun eve çıktı şimdi bebişiyle ❤️