Mlsaa99 18+1′de 3 gün öndeydi, 249 gram çıktı ☺
18-19 haftalık hamişler 🥰🦋
sacmalamakizim normalmis o zaman benim 18+5 te ölçüldü 😊
Ummuhanyeslova tam 18. Haftadayim. Doktorum bir hafta öne çekti son adet tarihimi. Bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş diye. Yani bana göre 18 doktora göre 19. Haftadayim 😂 herşey yolunda 2. bebeğime hamileyim ilk bebeğim 4,5 yaşında 😂 bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah oğlumun adı , Toprak kızımın adı da Yağmur olacak 🥰🐣
Bende 18+6 kızlar.
Kaç ay oluyor bilginiz var mı 🙂
18+6 bugün. Ama en son 17+2 de kontrole gitmiştim ozaman 283 gr olduğunu ve 19+6 uyumlu demişti. Cinsiyet kız bu sefer 💕 aşırı zor geçmişti ilk zamanlar şimdi daha iyiyim şükür 🧿
Bende 18 haftalığım bel ağrım başladı bu aralar hareketini hissediyorum 2 haftadır kız benimkide 🥰🥰
Fahriyeslmn Bende 18+6′yım bende bilmiyorum sanırım 5. Aya girdik ☺
turanmom Ya maşallah sizinkinin gramı güzelmiş bende tam 18+6′yım benimki de kız. 😄
sacmalamakizim çok şükür öyleymiş. Umarım sağlıkla gelsin bütün melekler 🤍bi oğlum var nasipse şimdi kız için cicili biccili şeyler bakmak beni heyecanlandırıyor 💗 abisinden kalanlar olduğu için biraz rahat davranıyorum. 😀
iiremgrzbyr benımde oğlum var 3 yaşında
Derya3535 benimde bir oğlum var bir kızım olacak göğüs ucum ağrıyor iki gündür sizde öyle bişey varmı
Mlsaa99 benımki en son 16+3 de 250 gramdı
CanNurdan benımde bir oğlum var 3 yaşında birde kızım olacak oğlum göktuğ kızım Gökçe olacak
19+6dayim. bir kızımız olacak :) yüzünü göstermedi son kontrolde :) 370gr olduğunu söyledi. Ondeymis. İyi dedim yediklerim yaramış 🙈😁
turanmom Benim ilki de kız iki kız olacak 😄 sağlıkla gelsinler inşallah. 🌸
18+1 günlüğüz ve bel ağrısı fazlasıyla var bayılma hissi ile devam ediyor çok şükür bulantılarım gitti sayılır suanlik iyiyiz ❤️🧿
Ummuhanyeslova Hiç yaşamadım ama normal olabilir, ayıptır söylemesi meme ucumda koyuluk var sadece.
sacmalamakizim o bendede var ağrıda var doğum şeklin ne
Benimde 19+1 hala aşırı iştahsızlık var zorla yiyorum resmen bide ben hala hareket kıpırdama hissetmiyorum normal mi ilk hamileliğim bu haftalarda hisseden var mı yarın kontrolüm var korkuyorum