Aranızda bu huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Bende sürekli oluyor özellikle her gece oluyor ve çok sinir ediyor beni uyuyamıyorum resmen sanki bi fobi oluşmuş gibi deliriyorum… ne yapabilirim kızlar? Doktoruma danışmadım bu konuyu..

Gyzzzz kuzu ben bundan çok çektim hala arada çekiyorum magnorm magnezyum yazdı doktor günde 2 kez içiyorum biraz hafifletti ve rahatlattı ginde mutlaka 2 sade soda iç ve muz yemeğe çalış

Btlkyn inanmıyorum ya tam uykuya dalıyorum tik gibi bişey oldu sürekli konsantrasyon sorunu yaşıyorum deliriyorum bacağımı ayaklarımı koparasım geliyor

Gyzzzz bende de yıllardır var gebelikten önce de magnezyum kullanmıştım belirli bir dönem iyi olup tekrar başlamıştı düzenli her gün magnezyum kullanıyorum ama her gece bacaklarımın ayaklarımın ağrısından yatamıyorum yine. Viks ile yağlıyorum o biraz iyi geliyor

Gyzzzz bana en iyi gelen şey yüzüstü uzanirken eşimin bastıra bastıra masaj yapması olmuştu

Gyzzzz ya deliriyorum gerçekten hatta şuan da bile uyuyamıyorum bu yüzden bıktım artık magnezyum da kullanıyorum günde 2 tane ama yok bana mısın demiyor bitsin artık bu çile gerçekten ben dayanılmaz olduğu zamanlar parol içiyorum o geçiriyor o sırada fa uyuyorum hemen

Crnsln bendede var ve ben bekarlığımdan beri çekiyorum hamilelikte daha da artıyo .ben kaynar su yani 1 .2 dk sıcak su tutuyorum bacaklarıma iyi geliyor yata biliyorum sonunda

Crnsln malesef aynı şeylerimyaşıyoruz bacakalrımı koparıp atasım geliyor yerlere vuruyorum ama geçmiyor bende akşam yatmadan önce parol içiyorum magnezyumumu düzenli kullanıyorum . Ama bunlara ramen gene oluyorsa buz tutuyorum . Bazı geceler uykum olmasına ramen uyuyamadıgım için ağladığımı biliyorum çok zor 🥺 psikolojikmi acaba diye bile düşündüm bi ara

Btlkyn aynen bende aşırı derece uykum oluyor gözlerim gidiyor ama bacaklarım yüzünden uyuyamıyorum ve ağlıyorum psikolojik değil merak etmeyin herkese oluyor ☹️

Derya3535 benimde vardı öncesinden beri ama bu kadar değil tabiki arada bir olurdu ama şuan her gece bıktım artık