Powergirls hergun mutlaka iki yumurta yıyorum meyveyı bol yiyorum varsa mutlaka et tavuk tüketmeye özen gösteriyorum muz hergun yıyorum o özellikle kılo aldırıyor dıyorlar süt içmeye özen gösteriyorum boyle mutlaka balıkyagı ıcınde olan vıtamınımıde ıcıyorum oda kılo aldırıyor die duymustum 😀
Pprensesannesi_2227
- 3 Şub 2024
- 22 May 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 28. Hafta bebek kilosu tartışmasında
- Sezeryan dikişi tartışmasında
Kızlar, 14 gündür sezeryan oldum. Dikiş üzerinde sertlik, şişlik, bazen de hafif ağrılar var. Normal mi?
- Mide yanması,Gaz,Kabızlık icin tavsiye tartışmasında
Merhabalar ilk gebeligimde asiri kalp çarpıntısı ,gaz ve inanilmaz mide yanmasi yasamısdım …. suan 2. Gebeligim ve 24 hafta olmamiza ragmen neredeyse kuş gibi hafif geçirdiğim bi gebelik oldu kramplar ve kemik agrılarım haricinde …… diger tüm sıkıntılarıma iyi gelen bi besini hepinize tavsiye etmek isterim . Bol vitamin deposu antioksidan ve bagirsk çalıstirici (KIRMIZI PANCAR) hergünn 1 dilim bile olsa tüketin kızlar tutsunu yapin salataya rendeleyin ama tüketin okdar etkili . Kullanip gelip buraya denedm gercekden gazım cikti tahatladim diye gelmenizi istiyorum :)))
- Folik Asit kullanmayanlar tartışmasında
Kızlar bu ikinci bebeğim Allah nasip ederse 15 haftalığız gebeligim plansızdi o yüzden geç öğrendim sekiz haftalık olmak uzereydim hastaneye geç gittim sonrasında bazı problemlerden ötürü folik Asit kullanmadim kullanmayıp Bi sıkıntı yazanlar oldu mu biraz içim huzursuz ikili tarama teslim güzeldi Bi problem yok dedi doktor iki hafta sonra üçlü taramaya gideceğim kullanmayanlar veya düzensiz kullananlar Bi sıkıntı oldu mu
- Anneleriniz doguma kaçinci haftada geldi tartışmasında
Mira_ll13 hiç gelmedi
- İkinci Hamilelik 💜 tartışmasında
- Memeden süt gelmesi tartışmasında
prensesannesi_2227 doktorum şimdilik dokunmamı söyledi sıkmamam gerekiyormuş ama çok gelirse belki ilerleyen haftalarda dediğiniz olabilir
- Göbeğiniz kaç haftalıkken belli oldu tartışmasında
- Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ? tartışmasında
- Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ? tartışmasında
1 kızım var 2. De kız doğum haziran inşallah
- Sezeryanı fazla övenler… tartışmasında
Sekine24 ben ilk kızımı açıklığım ilerlemediği için normalden sezeryana döndüm mesela ama o kadar agrı sızı çekmezdim baştan bilseydim direk sezeryan olurdum diyorum çünkü ben çok çabuk rahat ağrısız sızısız toparladım herkesin bünyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben açıkçası normal dpgum da da afedersin köpek pozisyonunda yerde emekliyodum ağrıdan bana göre değil mesela normal dpgum ama kimisibinde açılması olsun başka şeyleri olsun hızlı ilerliyor iyi ki normal yapmışım diyo bence herkesin doğumu kendine özel canım yani ben öyle düşünüyorum 🥰
- Kese şekli ve cinsiyet tartışmasında
EceNaz26 bilmiyorum tam olarak tutuyor mu ama kızım da oval di ilk ultrason görüntüsü bunda fasulye henüz cinsiyet bilmiyorum tabiki ama doktorun yaklayis şeklide olabilir tutuyor mu emin değilim ama 😁bizde de çin takvimine göre erkek kan yenilemeye göre kız keseye göre erkek bakalım ne çıkacak artık sabırsızlıkla bekliyorum 😁
- Cinsiyete göre güzelleşme ya da çirkinleşme tartışmasında
Oğlum olacak 34. Haftanın içindeyim tam olarak ne zaman güzelleşeceğim bekliyorum doğuma da az kaldı yani 😂😂
- Bebek kıyafetleri tartışmasında
Kızlar slm bebeğime kıyafet almaya başlıcam kaçar adet almam gerektiğini bilmiyorum 0 3 aylık kaç tane 3 6 aylık kaç tane gerekenler listesi kaçar adet liste elinizde varsa paylaşabilir misiniz lütfen 🙏
- Emzik kullanıp kullanmama konusu? tartışmasında
- Bulantı için acill öneri tartışmasında
prensesannesi_2227 zofer kullanıyorum ama her doktor önermiyor doktora danışın verirse daha etkili
- Bulantı için acill öneri tartışmasında
- Düzenlendi
prensesannesi_2227 Prilam maalesef bende de ise yaramıyor. 3 tane aliyorum bana mısın demiyor. 11 haftaligim bende kusmalarla devam. Geçenlerde bende başlık açtım baya bir şey yazan oldu. Yoğurt ye,ayran ic ya da işte kahveye limon sık yut diyenler. Ben yoğurt Bi tek yiyebildigim için bulantim olduğu an yoğurt yiyorum bide ac kalmamaya çalışıyorum yoksa daha fazla oguruyor insan
- 7 haftalık gebeler tanışalım 👥 tartışmasında
Bu doğum kısmetse temmuza geliyor ilki sezeryan olduğu için 38 hafta dolunca alın dicem 27 temmuz doğum günüm inşallah aynı gün doğmuş oluruz🥲🥰
- Eksiklerimiz tartışmasında
prensesannesi_2227 merhaba iç çamaşırını nasıl aldınız?
Bir de ben depend ve gece uzun boy orkid aldım yeterli olur mu ? - Bebek için normal deterjan olur mu tartışmasında
Bence yumuşatıcı hiçbir şekilde kullanmamalısınız bebek için bile olsa sağlıklı değil, sonuçta yumuşatıcıdan sonra durulama olmuyor öylece kalıyor. Ben olsam kullanmazdım, tabi siz bilirsiniz. Ve şey normal bizim deterjanımız da olmaz bence granül sabun alabilirsiniz doğal benim ablamlar da sizin ablanız gibi düşünüyor ama ben tamamen farklı düşünüyorum onlardan 😂 olması gereken bu şekil bence