• Gebelik
  • Cinsiyete göre güzelleşme ya da çirkinleşme

Merhabalar 🦋kız çocuk da annenin çirkinleştiğini ,erkek çocuk da annenin güzelleştiğini söylüyorlar . Ailem de sen güzelleştin oğlun olacak diyor . Sizce bu teori doğru mu ? Yoksa denk gelme gibi birşey mi ? Herkes yorumaaa

Dogru brnce bi arkdaşımda da öyle olmuştu dogru çıkıoyor yinede allah bilir hayırlısı olsun

Nurkyn05 hormonlarla birlikte saçlar canlı duruyor vs zaten anneye bir güzellik geliyor kızdada erkektede bende ilk aylar çok güzeldim iki oğlum var ama son 7 haftam Şuan darbeden çıkmış gibiyim uykusuzluktan😂😂😂

Nurkyn05 arkadasımın cıldı cok guzellestı kızı oldu bnde aksıne cırkınlestm zannedyorm baklm ne olck hurafe de olblr onlar 😁

Gozdecaner ilk ben çirkinliştiğimi düşündüm ama herkes güzelleştin diyor bende anlamadım hormonlar çok karışık hale sokuyor bizi 😂🫣

Nurkyn05 hurafe olduğunu düşünüyorum oğlumda nasılsam şuan kıza hamileyim aynıyım😀 göbekteki çizgi koyu olursa kız olurmuş bnm ne oğlumda nede şuanda hiç çizgi belirmedi mesela😀

cutecik bende de çizgi oluşmadı hala 😂 sadece göbeğimde tüylenme var ilk aylardan beri 😂😂🥹

Nurkyn05 umarım çokta olmaz cnm ama bende hiç hiç olmadı ilkinde şimdi 28. haftadaym bakalm snra oluşur mu😄

Nurkyn05 değil bence kızımda cildim o kadar güzel olmuştu ki herkes çok güzelleştin diyordu şimdi oğluma hamileyim çirkinleştim yüzüm gözüm değişti sankş

5 gün sonra

Nurkyn05 İlk oğlumda cildim, saçlarım çok güzeldi güzelleşmişti/ ikinciye gebeyim 30 haftalık gören kız mı diyor o kadar çok çirkinleştim sivilceler, lekeler vs. Anneme diyorum bu nasıl erkek çocuğu abisi gibi güzellik vermedi bana 😂😂